Leto je godišnje doba koje uglavnom povezujemo sa energijomradosti, novih ljubavi i avanturama. Ušli smo u avgust i lagano se približavamo kraju letnjeg ciklusa, ali još nije kasno za čudesne transformacije. Horoskop predviđa da će 3 horoskopska znaka do početka jeseni promeniti život na bolje!

Blizanci

Do kraja leta Blizanci će imati sreće i u poslu i u privatnom životu. Astrolozi preporučuju da provodite više vremena aktivno, da se ne plašite promena i da ne oklevate da istaknete svoje ideje. Pronađite sreću u svim oblastima života i zaobiđete nevolje. Imaćete šanse da privučete finansijsko blagostanje i ispunite planove sa novcem, ali će Blizanci u avgustu imati posebnu sreću u ljubavi i šansu da pronađu srodnu dušu. Vreme je da u vašem životu zavlada romantična harmonija.

Vaga

Astrolozi preporučuju Vagama da se pripreme za sastanak sa svojom sudbinom. Usamljene znakove Zodijaka očekuje dobra energija ljubavi. Pratiteromantične znakove i signale kako ne biste propustili trenutak. Uspeh čeka i one koji su već u vezi. Astrolozi im predviđaju divan period kada će nesuglasice nestati. Vage bi krajem leta trebalo da obrate pažnju na finansijsku stranu života: imaće priliku da uspostave novčane tokove i započnu vlastiti biznis. Priliv obilja pre početa jeseni donosi vam lakoću i rešavanje mnogih izazova.

Škorpija

Letnji period doneće Škorpionijama olakšanje od briga i teškoća. Poslednji dani leta za vas će biti period promena. Zatvorićete vrata prošlosti, ostavljajući ozlojeđenost i razočarenje iza svojih leđa. Avgust će biti savršen mesec za napredovanje na poslu i osvajanje novih pobeda. Sve što započnete u ovim danima, biće predodređeno za uspeh. U ljubavi su moguće pozitivne promene. Sudbina je na vašoj strani!

Izvor: Sensa