Horoskop predviđa šta vas očekuje u ljubavi 1. do 15. avgusta 2021. godine!

OVAN

Očekuju vas manji konflikti sa partnerom, ali mirnim razgovorom sve se može rešiti. Uz dovoljno ljubavi i takta pronalazite kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Predstavite sebe u pravom svetlu, ne stavljajte masku i tako ćete privući prave ljude u svoj život.

BIK

Pronađite način da osvežite svoj ljubavni život. Prijala bi vam kratka putovanja sa partnerom. Slobodni Bikovi mogu potražiti savet od prijatelja ili u njihovom okruženju pronaći pravu osobu za sebe.

BLIZANCI

Uživajte u razgovorima i izlascima, a ukoliko stvari sagledate dublje, možda ćete primetiti neke signale ljubavi. Odnos sa partnerom može postati još bolji ako budete apsolutno iskreni.

RAK

Očekuje vas period kada zavodite i uživate u tome. Bićete pomalo zbunjeni jer niste sigurni da li ste još spremni za vezu. Samo se nemojte igrati sa tuđim osećanjiam. Kada se u odnosu sa partnerom pojave problemi, ne brinite, doći će uskoro lepši dani.

LAV

Na ovaj dan će vas neki od vaših hobija toliko zaokupiti da nećete imati apsolutno nikakvog vremena za voljenu osobu i njegove potrebe. Pokušajte, međutim, da mu poklonite bar nekoliko minuta svoje dragocene pažnje, inače može doći do konflikta. Razgovor i otvoreno srce pomažu da rešite svaki problem.

DEVICA

Na današnji dan neće vam biti lako shvatiti tajno značenje reči vaše voljene osobe. Imate osećaj da se nešto skriva od vas. Usamljeni neće biti sigurni u svoje odluke, pa je bolje sačekati neki svetliji trenutak za krupne poteze.