Jupiter ponovo ulazi u znak Vodolije28. jula i u njemu će ostati sve do 29. decembra. Jupiter je planeta sa najmoćnijom energijom sreće i obilja, a Vodolija pripada elementu Vazduha, pa će se mnoge stvari promeniti na bolje, ali na izuzetno lakši način. Bićemo opušteni i kroz jedan osećaj lakoće ostvarićemo ono što smo zacrtali.

Ovo je vrlo povoljan aspekt koji će doneti radost i sjajnu energiju mnogim znakovima Zodijaka, ali ova 4 horoskopska znaka očekuje najveća sreća!

Devica

Jupiter u Vodoliji naučiće vas da prihvatate ljude onakve kakvi jesu. Device će prestati da budu pod stresom, opsednite perfekcionizmom i kontrolom svega. Njihov život će se promeniti nabolje, jer će konačno moći da razumeju motive tuđih postupaka. Najvažnije je da će moći da sagledaju svoje ponašanje sa strane i isprave sve svoje nedostatke i greške. Ljudi ovog znaka naučiće važne lekcije iz svega što im se ranije dogodilo, što im može pomoći da u narednim mesecima pronađu pravu sreću. Uspeće, jer će ih Jupiter naučiti da ne odustaju i dovrše ono što su započeli.

Vage

Vaga će imati procvat na polju ljubavi. Postajete još otvoreniji i ljubazniji u drugoj polovini 2021. godine. Ovaj period obeležiće veliki uspeh za one koji su već u vezi. Vage trebaju što više vremena provoditi sa porodicom, srodnim dušama, decom. Od druge polovine oktobra, kada Jupiter kreće retrogradno, Vage će postati vrlo šarmantne i atraktivne. Ovo je idealan period za izlaske u upoznavanja. U ljubavi ćete biti vrlo kreativni i maštoviti.

Vodolija

Vodolija će u ovih pet meseci imati veliku sreću, jer se sve događa u vašu korist. Oni stalno traže neke nove izvore prihoda, inspiraciju, nova radna mesta i ne plaše se novih poslova i odgovornosti. Jupiter je u njihovom znaku, pa u preostalim mesecima 2021. godine možete pokrenuti vlastiti biznis i sklopiti važne poslove. Jupiter vas aktivira i podstče da što pre preuzmete stvari u svoje ruke. Vodolije će u narednih 5 meseci postati još motivisaniji nego obično.

Ribe

Jupiter će pomoći Ribama da prestanu da plešu uz tuđu melodiju. Ribe će mentalno ojačati i sada će izabrati pravi put, pažljivo odmeriti prednosti i nedostatke. Uspeh će doći umereno, ali budite strpljivi. Moguće je da ćete više raditi i imati puno odgovornosti, ali nižete pobedu za pobedom. Ribe će moći da urade više za manje vremena. Ovo je njihovo vreme, njihov najlepši trenutak uspeha, a uspeh će doći najviše onim Ribama koje iskreno čeznu za promenama.

Izvor: Sensa