Kako bismo saznali šta nam predviđa dnevna numerološka prognoza, neophodno je da izračunama koji broj vlada 28. julom 2021. godine. Potrebno je da saberemo sve brojeve iz današnjeg datuma i dodamo mu redni broj dana u nedelji, danas je sreda, pa je to broj 3.

Računamo na sledeći način: 2 + 8 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 3 = 25. 2 + 5 = 7. Broj koji vlada 28.7.2021. godine je Sedmica, a evo šta nam poručuje dnevna numerologija!

Kako biste danas ostali na putu uspeha, važno je da se podsetite "zakona razmene", odnosno koliko dajete, toliko ćete i dobiti. Ovo je sjajan dan za širenje kruga dobrih dela, za stvaranje dobre energije i atmosfere ljubavi i zajedništva.

Značenje broja 7 prema numerolozima bazira se na tome da je ovo broj snova - vodi nas direktno u svet mašte, planiranja i kreiranja budućnosti. Mnogi od nas će se osećati da se vrtimo u krug, zato pažljivo danas razmotrite svaki vaš korak. Vratite se u realnost, jer vas lako može preuzeti vrtlog obmana i iluzija.

Numerolozi savetuju - evo šta treba danas da uradite:

  • Ne dozvolite sebi da razmišljate o razlozima nastalih poteškoća. Sada je mnogo važnije pronaći izlaz iz postojećih neprijatnih situacija. Pokušaj uspostavljanja uzročno-posledične veze biće gubljenje vremena.
  • Izbegnite konflikte sa drugima. Pokušajte da mislite o dobrim stvarima i delite samo dobre vesti sa drugima.
  • Oni koji su nezavisni imaju najviše sreće. Ako želite da uradite nešto dobro, učinite to sami.
  • Pokušajte da ne vršite pritisak ni na koga. Rešite sve probleme bez svađa i negativnosti. Ne treba postavljati ultimatume i žuriti sa zaključcima.
  • Oduprite se iskušenju. U dane poput današnjeg, besplatni sir je samo u mišolovci. Ako se nešto dogodi bez posebnog razloga, onda trebate potražiti neki tajni znak.
  • Čuvajte se glasina - mogući su toksični komentari kolega i prijatelja

Vaši talismani sreće za 28. jul mogu biti kristali poput opsidijana i hematita. Oni mogu biti vid zaštite od negativnih ljudi, gubitka energije i izazova. Takođe, danas se preporučuje nošenje srebrnog nakita.

Izvor: Sensa