U spiritualnom i numerološkom smislu određeni brojevi imaju određeno značenje. U numerologiji najčešće izračunavamo koji brojevi su povezani sa našim životnim putem i datumom rođenja, ali kada često viđate iste cifre, na primer na brojevima kuća, tablicama automobila ili satu, to ima posebno značenje.

U ovakvim slučajevima posebno se ističu dupli brojeva i kombinacija sledećih brojeva koje možete vidite na satu - 11:11, 09:11 ili 21:21! Saznajte šta znače?

Značenje 11:11 - Broj 1 povezan je sa novim počecima, nezavisnošću i ambicijama. Kada se pojavi u obliku 11:11 ili 1111, snaga broja se pojačava. Ako i dalje vidite 11:11, ovo sugeriše da vas očekuju vrlo pozitivne stvari u vašoj budućnosti! Generalno, broj 1 je duboko povezan sa Zakonom privlačenja. Numerološki stručnjaci vezuju 1 za činjenicu da kreiramo sopstvenu stvarnost snagom svojih namera, želja i verovanja. Možda smo sposobniji za to u trenucima kada nam se broj 1 stalno pojavljuje.

Često se smatra vrstom poziva za buđenje. To je znak da se vaša podsvest trenutno otključava. Verovatno je da ćete doživeti više slučajnosti, pojačaće se vaša intuicija i očekuje vas više naizgled "srećnih" događaja nego ikada. Kada primetite ovaj moćan niz brojeva prvo zabeležite šta ste mislili ili osećali. Ako ste imali novu ideju ili sjajnu misao u trenutku kada ste negde videli 11:11, ovo je dobar znak da je pametno slediti tu ideju. S obzirom da ovaj niz brojeva sugeriše da su vaše manifestacione moći trenutno pojačane, budite oprezni, mislite pozitivno i izbegavajte zadržavanje na bilo čemu negativnom. Svakodnevno vežbajte afirmacije , usredsredite se na svoja osećanja zahvalnosti i jurite za uspehom!

Značenje 9:11 - Ako često vidite 9:11 ili 911 znači da ste povezani sa energijama broja 1 i 9. Jedinica ukazuje na novi početak i perspektivu.. Sugerira da ste trenutno posebno vešti u iskorišćavanju svog manifestacionog potencijala. Broj 9 je usko povezan sa Univerzalnim duhovnim zakonima i ljubaznošću, saosećanjem i empatijom. U nekim slučajevima, Devetka se takođe odnosi na kraj ili zaključak. U vezi s tim, 9 i 1 su brojevi koji ruše staro kako biste privuklo nešto dobro i novo u svoj život.

Kada vidite 911 ili 9:11, zapitajte se čega treba da se oslobodite. Ovo je znak da ste u životnom prelaznom periodu, nešto se završava, a nešto počinje. Imajte na umu da možda napredujete ka budućnosti u kojem ste bar delimično bliži uspehu. Možda je ovo nova karijera, volonterski rad ili samo promena u vašem svakodnevnom životu. Kakve god promene dolazile, sigurno će pozitivno uticati na vaš život.

Značenje 21:21 - simbolizuje kombinaciju energija povezanih sa brojevima 2 i 1. Još jednom, prisustvo 1 ovde sugeriše da vibrirate velikom frekvencijom. Sposobni ste da oblikujete svoju stvarnost u skladu sa svojom voljom. Takođe označava fazu nadahnuća ili buđenja, kao što je napomenuto. Dvojka donosi ravnotežu, harmoniju, prijemčivost i ispunjenje. Kada se ova dva broja u kombinaciji, neguju se prave vrednosti i svesni smo šta želimo da postignemo u životu. Ovo je znak da treba da iskoristite sve svoje talente, sposobnosti i veštine. Očekuju vas nove mpogućnosti, a vi na dubljem nivou razmislite kako ćete ih iskoristiti.

Takođe, 21:21 predstavlja podsetnik da treba da se zahvalimo za sve dobre i divne stvari koje imamo u životu. Neka svaka sitnica donese dozu ljubavi i zahvalnosti, a svaki dan postaje sjajan povod za radost.

Izvor: Sensa