Još jedan divan i blagosloven dan je pred nama - može nam doneti sreću, radost i ljubav, a evo šta o 22. julu 2021. godine otkrivjau numerolozi!

Ovaj četvrtak donosi brojne šanse i može biti vrlo uspešan dan. Numerolozi smatraju da je ovo jedan od najpovoljnijih dana u julu, jer je Venera u povoljnom položaju. Kako bismo mogli detaljno da protumačimo numerološku prognozu za danas, prvo moramo izračunati ključni broj ovog dana.

Ključni broj koji danas emituje energiju izračunaćemo tako što saberemo sve cifre iz današnjeg datuma i dodamo im i redni broj dana u nedelji. Ovog aputa to je broj 4 (četvrtak). 2 + 2 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 4 = 20. 2 + 0 = 2.

Ključni broj za 22. jul 2021. godine je Dvojka. Ovaj broj se odlično slaže sa energijom Venere i donosi pozitivne promene. Postoji šansa da danas započnete novi posao ili važan projekat. Očistićete neke stare senke i nevolje, a otvorićete prostor za nešto novo i veličanstveno u životu.

Imaćete dovoljno energije da ostvarite sve ono što želite, a na horizontu se mogu pojaviti nove mogućnosti. Uspećete da ih iskoristite samo ako se oslobodite pohlepe i pesimizma. Prihvatite sve promene, jer sada možete pokazati svoje sposobnosti u pravom sjaju.

Numerološki saveti za 22. jul 2021. godine:

  • Ne čekajte neko drugo vreme da ostvarite ono što želite. Ako želite rezultate, pokušajte biti proaktivni i smeli. Uspeh ne dolazi onima koji ne čine ništa da ga postignu.
  • Zaboravite na reč "neuspeh", ovo je trenutak da verujete u sebe, naročito na polju karijere.
  • Više komunicirajte sa ljudima. Postoji velika šansa da na svom putu sretnete srodnu dušu, novog prijatelja, druga ili saveznika.
  • Za ovakve dane kažu "jedan dan hrani celu godinu". Što više učinite danas, biće vam lakše u budućnosti.

Talismani za sreću koje numerolozi danas preporučuju jesu srebrni nakit, kamenje poput karnelijana, tigrovog oka i ćilibara - možamu da budete produktivniji i smanjite rizik od izazova. Takođe, veruje se da vam danas veru u sebe i sreću može doneti crvena i bela odeća.

Izvor: Sensa