Ponekada nam se dešava da nas okolnosti, dešavanja i ljui usmeravaju ka određenom cilju. Svuda vidimo znake i simbole koji nam jasno govore šta treba da uradimo. Naši snovi i misli su utkani u te poruke koje primamo i čak kada one u relanom svetu nemaju smisla, za nas su one duboke i značajne.

Možda dobijate poruku da treba da se preselite u drugi grad ili da treba da promenite karijeru čak i ako su sadašnje oklnosti sasvim zadovoljavajuće. Ovo se dešava kada dozvolimo svom unutrašnjem glasu da se čuje. Kada se otvorimo svojoj intuiciji da nas vodi jer ona će nas nepogrešivo voditi u smeru koji je dobar za nas. Sada kada smo poslušali svoj unutrašnji glas vreme je da preduzmemo akciju.

Kada jednom donesemo odluku da sledimo svoje unutrašnje potrebe, univerzum će se ustrojiti tako da nam omogući i realizaciju. Nas će obuzet osećaj spokoja jer znamo da ništa nije nemoguće i da pitanja koja sebi postavljamo nisu tu da stvaraju nemir već da nam pomgnu da jasnije vidimo cilj i način do cilja.

Pozitivna promena u kvalitetu naše energije će uticati na sve oko nas. Kao mlaz vode, ona će nam raščistiti put od prepreka. Naš novi stav će privuči i ljude sa sličnom energijom i naići ćemo često na anđele u neočekivanom obliku koji su poslati da nam pomažu u našoj nameri.

Gde god da vas danas usmeravaju znakovi, preduzmite korak ka napred i manifestujte svoje unutrašnje namere i šaputanja duše.

Izvor:Sensa