Bikovi najčešće teže stabilnosti u ljubavi, dugim vezama i kvalitetni odnosima. Mnogi Bikovi koji to ne pronađu, odlučuju da ostaju sami, ne pristajući na loše odnose pune hladnoće, igrica ili prevare. Njima je u ljubavi važna fizička privlačnost i iskra na prvi pogled, ali najviše u izboru partnera teže stabilnosti, pouzdanosti i potpunoj odanosti.

Prema astrolozima jedna od stvari koja bi Bika najviše povredila je izdaja. Izuzetno su lojalni i ulažu svu svoju energiju da neka veza uspe kada su zaljubljeni. Nažalost, mogu često praviti loše izbore i doživeti razočaranja, sve dok ne pronađu svoju srodnu dušu.

Astrolozi otkrivaju koja 3 znaka privlače Bikove, ali postoji rizik da im mogu slomiti srce:

Blizanci

Bik i Blizanci su komšije u horoskopskom točku koji nemaju mnogo zajedničkog. Zemaljski Bik uživa u svakodnevnoj rutini, dok je vazdušnim Blizancima stalno potrebna stimulacija. Iako se ne čini da bi bili zainteresovani jedno za drugo, često se privlače. U početku, Blizanci mogu doneti gomilu zabave i uzbuđenja u sporiji i stabilniji život Bika. Osim toga, Blizanci će zaista uživati u mirnim trenucima kod kuće sa Bikom. Međutim, u većini slučajeva veza ova dva znaka traje kratko. Vremenom Blizanci teže raznolikosti, a Bikovi rutini. Osim toga, flert i dualistička priroda Blizanaca samo će izazvati ljubomoru i nesigurnost kod Bika. Kada se Bik naljuti, to može biti eksplozivno i može reći neke stavri zbog kojih će kaasnije zažaliti, a Blizancima se neće dopasti da im neko na agresivan način ukaže na njihove mane.

Strelac

Bik i Strelac čine još jedan čudan par. Bikove će privući Strelčev optimizam i smisao za humor, a možda će se čak i potruditi da budu malo avanturističniji kako bi funkcionisali sa Strelcem. Problem je u tome što Strelčevi imaju tendenciju da ispadnu kao da je njihov način razmišljanja ispravan, a svi ostali pogrešni. Bik voli sigurnost, što može postati bolna tačka ako Strelac uvek poleti ili radi svoje. Bik može ceniti Strelčev osećaj nezavisnosti. Bikovima će srce ostati slomljeno kada shvate da ne mogu imati odnos kakav zaista žele sa Strelcem.

Vodolija

Prema mišljenju astrologa veza Bika sa Vodolijom je skoro pa nemoguća. Bik se bavi toplinom, fizičkim dodirom i naklonošću, dok je Vodolija na hladnijoj strani. Iako Vodolije neće odlučno odbiti pokušaje partnera za nežnost, postoji velika šansa da će Bik započeti većinu fizičkog kontakta između njih dvoje. Biku ovo neće smetati neko vreme, ali će možda početi da se pita zašto njihov partner ne pokazuje ljubav. Još jedno ključno pitanje između Bika i Vodolije je emocionalna kompatibilnost. Vodolija nije baš emotivan znak, što će naterati Bika da se brine o tome šta njihov partner zapravo oseća prema njima. Bikovi mrze kada je njihova emocionalna sigurnost ugrožena.

Izvor: Sensa