Astrologiji možemo pristupiti iz raznih uglova, a jedan od najzanimljivijih astroloških tumačenja jeste istraživanje naše natalne karte, otkrivanje vrlina, mana i tajni ličnosti.

Astrolozi često prave razne klasifikacije horoskopskih znakova, pa tako imamo najuspešnije, znakove koji su najveći perfekcionisti, one koji su rođeni lideri, a sada pričamo o najprivlačnijim ženama Zodijaka. 

Tajna žena koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima je harizma - one su ubedljivo najprivlačnije i lako osvajaju!

Bik

Žene Bikovi su vrlo šarmantne i harizmatične. One su nezavisne i žive po svojim pravilima. Potreban im je partner koji može da je prati u njenim ambicioznim, ali i hedonističnim planovima. Osvajaju svojim veselim duhom, ali posebno privlači njihov stav i vernost svojoj prirodi.

Škorpija

Ove dame je teško impresionirati, a suprotni pol posebno privlači njihova misterioznost. Škorpije su snažne dame koje teže uspehu. Pomalo deluju hladno i distancirano, ali kada vas zavole, osetićete neverovatnu ljubav, bez granica. Pleni svojom harizmom i talentima.

Blizanci

ruštvene dame koje imaju anđeosku narav, ali su vrlo komunikativne i zanimljive. Razgovor sa njima je uvek otvoren i pun inspirativnih priča, baš to je njena snaga i simbol unutrašnje lepote. Žena Blizanac ne voli montoniju, po prirodi su vrlo autentične i avanturistične - sa njima nikada nije dosadno. 

 Izvor: Sensa