Harizma je nevidljiva energija sa vidljivim efektima!

Evo kojih 6 osobina poseduju moćne i harizmatične ličnosti:

1. Otvoreno iskazujete svoja osećanja

Nije vam potrebno puno vremena kako biste otvorili svoje srce. Ponosno i otvoreno govorite o svojim osećanjima, bez straha od osude, tuđeg mišljenja ili posledica. Vi ste emotivna osoba koja uvek jasno kaže ono što oseća. Zbog toga lako ostvarujete kontakte, ali i ulazite u nove ljubavne veze.

Ove mistične dame začaraće svako srce: žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju neverovatnu harizmu

2. Strastveno ste posvećeni stvarima koje vas ispunjavaju

Kada pronađete nešto čemu se posvećujete strastveno, borićete se za to bez obzira na sve. Ukoliko je reč o poslu ili zadatku koji vas motiviše, uspećete da napravite ono što želite bez obzira na prepreke. Takođe, u ljubavi ste izuzetno strastveni i borbeni i nikada ne dustajete od osobe i odnosa za koji veerujete da zaslužuje vašu posvećenost. Vaša strestvenost i posvećenost vlastitim ambicijama čine da budete uspešni.

3. Negujete pozitivan stav

Svesni ste da se misli mogu pretočiti u vašu stvarnost i da smo sami kreatori vlastitog života i sudbine. Uvek pozitivno gledate na život i nadate se najboljem. To ne znači da se ne posvećujete stvarima, već se trudite da ostvarite ono što želite, ali i kada se pojave izazovi, u vama nema trunke pesimizma. Vrlo ste optimistični i verujete da vam život donosi samo najbolje. Optimizam je veliki deo vaše snage.

Jednostavna vežba kojom se pojačava harizma

4. Imate sjajne komunikacione veštine

Odlični ste u raznim vidovima komunikacije, a vaše reči imaju značajno težinu. Govorite sa puno uverenja, ali dobro promislite pre nego što nešto kažete. Uživate u dubokim i smislenim razgovorima. Volite duboko uronuti u temu, a najviše vas privlače razgovori o filozofiji, psihologiji, duhovnosti, umetnosti itd.

5. Direktna i iskrena osoba

Veoma ste iskreni, jednostavni, a kada nešto kažžete, to i zaista mislite. Ne slžite se manipulacijama i lažima u razgovoru. Međutim, vaša direktnost i iskrenost ponekad mogu biti surove, jer ljudi često beže od istine. Zbog ovakvog stava skloni ste da budete okruženi samo ljudima kojima verujete i koji vama veruju.

6. Nije sve u fizičkom izgledu

Negujete svoj fizički izgled, ali ne dozvoljavate da vas on opterećuje. Umesto luksuznih minđuša, radije birate zavodljiv osmeh, a umesto skupe haljine, ipak se odlučujete za odeću u kojoj se osećate udobno, ali i koja oslikava deo vaše ličnosti. Harizmatične osobe ne moraju slepo pratiti trendove, one se više fokusiraju na ono iznutra - neprelolazni i zadivljujuću energiju kojom osvajaju svet.

Izvor: Lovesensa