Horoskop za vikend od 5. do 8. novembra 2021. godine!

Ovan

Optimizam i vatrena energija Meseca u Strelcu inspirišu vas da raširite krila i isprobate nove stvari ovog vikenda. Sekstil između Meseca i Saturna u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva donosi sreću u trenucima koje provodite sa vašom srodnom dušom. Više se naspavajte i fokusirajte an svoje zdravlje.

Bik

Vaša vladajuća planeta, Venera, je u pokretu ovog vikenda, klizi u zemljanog Jarca i usklađuje se sa vašom energijom Bika. Spremite se da oživite svoje kreativne vizije! Mesec u znaku Strelca dodaje dubinu vašim emocionalnim percepcijama i vezama, pozivajući vas da pogledate resurse koje delite sa drugima. Sekstil prema Saturnu pomaže vam da budete sigurni da je sve kako treba da bude.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, je živahna ovog vikenda, prelazi u emotivnu, perceptivnu Škorpiju i vašu šestu kuću zdravlja i blagostanja. Vreme je da brigu o sebi stavite na prvo mesto svoje liste obaveza. Mesec u znaku Strelca donosi vam važne lekcije o odnosima, posebno jer je povezn sa mesečevim južnim čvorom. Vreme je da prekinete stare navike koje donose više štete nego koristi.

Rak

Vaša vladajuća planeta, Mesec, ovog vikenda je užurbana kugla svetlosti, koja se kreće kroz tri različita znaka pre nego što se sve kaže i uradi! Ranojutarnji sekstil u petak sa Neptunom počinje vikend sa sjajem i kreativnošću. Vatreni Mesec u Strelcu podstiče vas na brigu o sebi, a u nedelju, Mesec Jarac sija na polje ljubavi dok se povezuje sa Venerom u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Lav

Stelijum planeta Škorpije, uključujući i Mesec, u vašoj četvrtoj kući doma i porodice može izazvati neku dramu, ali ništa sa čim ne možete da se nosite. Mesec u Strelcu pokreće vašu kreativnost dok prolazi kroz vaše peto polje u subotu i nedelju. Takođe podstiče strast i romantiku, dodajući dozu strasti u vaš život.

Devica

Uzvraćajte pozive, odgovarajte na SMS-ove i kontaktirajte ljude sa kojima morate da se povežete u petak dok Mesec u Škorpiji osvetljava vašu treću kuću. Subota i nedelja, stvari mogu postati emocionalno nestabilne dok Mesec u Strelcu prolazi kroz vašu četvrtu kuću doma i porodice. Merkur u Škorpiji daje snagu vašim rečima - birajte ih pažljivo.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.