Pomračenja predstavljaju portale za transformacije i buđenja i imaju tendenciju da donesu sudbinske događaje u naše živote. Promene mogu biti brze i iznenadne, ili mogu biti spore i potrajati narednih nekoliko nedelja i meseci. Od 19. novembra očekuje nas delimično pomračenje meseca u Biku. Ovo je prvo pomračenje ovog znaka zodijaka još od 2014. a kako eklipse dolaze u parovima, pomračenje bika biće zajedno sa pomračenjem Škorpije.

Pomračenja su moćna i mogu pokrenuti stvari za nas. Imaju tendenciju da nam pomognu da presečemo ono što nas sputava i otvore nam nove vidike. Ovo novembarsko pomračenje može uticati na sve odnose u našim životima, pa tokom ovog perioda možemo otkriti da stavovi i uverenja koja nas sprečavaju da formiramo intimnije odnose sa drugima i sa samim sobom nestaju.

Venera je veoma aktivna u vreme ovog pomračenja jer je prirodni vladar Bika. Ona vlada svim pitanjima srca, ljubavi i finansija, kao i onim što smatramo vrednim, tako da sve ove teme imaju potencijal da isplivaju na površinu u ovom trenutku. Zapravo, ovo pomračenje je savršen trenutak za rad na sebi I jačanje našeg osećanja sopstvene vrednosti.


Šta možete da uradite tokom ovog perioda?

Imajte na umu da nas pomračenje obično stavlja na ono mesto gde treba da budemo. Stoga pokušajte da držite svoje srce otvorenim za dublju i bogatiju ljubav i dozvolili onom što treba da se desi da dođe do vas. Nemojte biti prestrogi prema sebi, već ljubazni i nežni. Setite se svojih vrlina i uspeha, volite sebe kroz sva iskustva kroz koja ste prošli, a dok širite ljubav prema sebi, možda će vam biti lakše da je pokažete i ostalima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa