Mlad Mesec u Škorpiiji, čiju energiju osećamo od 4. novembra, pozvao nas je da pronađemo ono tajnovito i mistično u turbulencijama svakodnevice. Spremni smo uroniti u dublju dimenziju života, posebno istražujući svoja osećanja. Susrećemo pritom svoje strahove, greške, predrasude, pa i sa neobičnim sadržajem koji izranja iz nesvesnog. Obratite pažnju na snove, zapišite ih i dešifrujte njihove skrivene poruke.

Škorpija, Vodolija, Strelac i Blizanci vrlo su intenzivni i kreativni u poslu. Odlučno držite sve konce u svojim rukama, spremni na nužne promene ne samo u poslu nego gde su god potrebne.

Bik, Rak i Jarac transformativnu energiju mogu koristiti da bi u svojoj intimnoj vezi pronašli nove dragulje, nove nivoe ljubavi. Ali ako ste u lošoj vezi, možda je vreme da konačno razmislite o završetku.

Velikim pospremanjem doma uz nužno bacanje svih viškova, od odeće do nameštaja, bave se Lav i Vaga. Prodisaćete i osloboditi prostor za sve lepe, nove stvari koje će polako ulaziti u vaš život.

Ovan, Ribe i Devica verovatno će svojim prijateljima biti rame za plakanje i lični terapeut. Korisno je uroniti u knjige, kurseve ili predavanja na temu psihologije, duhovnosti ili mistike.

Pun Mesec u Biku, 19. novembra, donosi pomračenje i poziva nas da duboko uronimo u materijalni svet i obnovimo unutrašnju ravnotežu. Kada se otvorimo za primanje senzacija svim svojim čulima, osećaćemo se radosno i prizemno. Dodirima i mirisima, hranom, muzikom, lepotom stvarnog sveta punimo baterije da bismo osnaženi zakoračili prema zimi.

Praktičnu stranu ove energije najbolje mogu iskoristiti Ovan, Lav i Strelac. Uspećete da pronađete najbolji put u stavranju novih vrednosti u svom životu.

Bik, Škorpija, Jarac i Rak neodoljivo su romantični, seksepilni, veseli. Pronalazite način kako savršeno uskladiti svoje najveće želje, posebno na planu ljubavi, sa realnim mogućnostima.

Vaga i Vodolija imaće sumnje i biće neodlučni. Ne morate za sve imati odgovor i objašnjenje, spontano se prepustite osećanjima i uživajte!

Devica i Ribe učvršćuju Ideje i stavove koji su se polako oblikovali u prethodnim mesecima. Sada ste potpuno sigurni gde i u šta želite da usmerite svoju znatiželju, šta još želite naučiti i gde želite da putujete.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Autor: Senka Ljubić

Izvor: Sensa