Koračanje na putu život vodi ka jednom odredištu, ka horizontima apsolutne sreće. Prema astrologiji novembar je period promena na svim nivoima, od fizičkog do duhovnog. Često zaboravljamo koliko nam malo treba za sreću, ignorišemo njene signale, a zapravo je moć za njeno privlačenje u nama. Evo koje 4 stvari treba da uradite u novembru kako biste privukli sreću:

Pomognite bliskim ljudima

Univerzum želi da u novembru ne samo da ne činimo loša dela, već, naprotiv, da pomognemo našim najmilijima i prijateljima. Ovo je izuzetno važno za one koji zaista žele da očiste svoju karmu. Ovo će biti izuzetno korisno ne samo u novembru, već i dugoročno. Dobra dela nikada nisu suvišna.

Komunikacija sa uspešnim ljudima

Zvezde i planete su sada u poziciji u kojoj je poželjno što češće komunicirati sa uspešnim i pozitivnim ljudima. Učite iz tuđih pobeda i uspeha, ali i iz tuđih greški. Ako se povežete sa ljudima čija energija vibrira na visokoj frekvenciji, pronaćićete izvor motivacije i inspiracije. Podsetite sebe da je budućnost u vašim rukama i da ništa nije nemoguće. Pokušajte da izbegnete komunikaciju sa negativnim i toksičnim ljudima.

Posvetite se svojoj dušu

Pokušajte da iskristališete stvari u svojoj dušu. Očistite je od tereta prošlosti, negativnosti, loših misli i emocija. Probudite u njoj radost, jer je to zapovest koju smo dobili od života - budite radosni! Ovo je sjajan period da sredite i očistite svoje emocije - boravak u prirodi može pomoći da se dublje povežete sa svojom dušom.

Transformacija vašeg doma

To ne mora značiti da ćete preokrenuti dom naglavačke, već su potrebne male promene kako biste osvežili svoj dom i energijzu u njemu. Najvažnije je da se oslobodite svega što je nepotrebno i opterećuje vaš prostor, a da otvorite vrata svog doma za čistu i svetlu energiju, novine, lepe promene. Kupite neku novu dekoraciju, rasporedite stvari tako da imate više prostora, zapalite mirišljave sveće, unesite u dom neku novu biljku koja privlači pozitivnu energiju... Sve ovo će sjajno uticati na vaše raspoloženje i energiju.

Izvor: Sensa