Prema astolozima 2022. godina će biti puna ljubavi, rodiće se mnoge romanse, ali treba znati kada je najpovoljnije vreme da raširite romantična krila i poletite kroz oblake od snova. Horoskop otkriva da za svaki znak postoji najbolji mesec za pronalaženje srodne duše i ostvarenje nove veze. Saznajte koji će mesec u 2022. godini biti najsudbonosniji za vaš horoskopskiznak kada je reč o ljubavi:

Ovan - januar

Predstavnici ovog horoskopskog znaka imaju sve šanse da u hladnim januarskim danima upoznaju ljubav svog života. Čak i ako veza u početku ostane prijateljska, moguće je da će se uskoro pretvoriti u burnu ljubavnu vezu.

Bik - oktobar

Za Bika, oktobar može biti uspešan u romantičnom smislu. Tada se povećava verovatnoća susreta sa osobom sa sličnim pogledom na svet, istim ciljevima i ambicijama. Glavna stvar je da ovo shvatite na vreme i otvorite se za komunikaciju sa zanimljivim ljudima.

Blizanci - mart

U martu 2022. godine Blizanci se mogu sresti sa istinskom ljubavlju. Vatrena romansa neće se odlikovati stabilnošću i postojanošću, ali će doneti mnogo prijatnih emocija u život predstavnika ovog horoskopskog znaka. Možda će u početku biti turbulentno, ali na kraju će se naći razumevanje.

Rak - decembar

Veza, koja će početi u poslednjem mesecu naredne godine, obećava Rakovima svetle emocije, nezaboravne avanture i život ispunjen radosnim događajima. U ovoj zajednici neće biti mesta za konflikte i svađe, a nežnosti i ljubavi neće nedostajeti.

Lav - maj

Ljubavna veza koja može početi u maju obećava snažnu privlačnost i skladan život većini slobodnih Lavova. Poslednji prolećni mesec obradovaće ih susretom sa osobom koja će im zagrejati srce.

Devica - novembar

U romantičnoj vezi koja će početi u novembru, mnoge Device će pronaći predanost i žive emocije. U novoj vezi neće biti mesta za dosadu i razočarenje, a voljena osoba će postati pouzdana podrška i neko ko će vas podstaći za rast.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.