Prema kineskomhoroskopu 2022. godina biće u znaku Crnog Vodenog Tigra, a ovaj hrabar i energičan simbol od nas, prema mišljenju astrologa zahteva da budemo posvećeni svojim ciljevima. To je znak istrajnosti i borbe, ali nekim znakovima biće znatno teže da to ostvare. Astrolozi objašnjavaju da će 2022. godina biti puna nepredvidivosti, ali je važo da istrajemo, prevaziđemo svaku preporki i izborimo se za ostvarenje svog sna. Prema horoskopu 4 znaka će naredne godine imati najviše izazova i teškoća:

Rak

Nova 2022. godina Rakovima donosi turbulentan period sa mogućim stresom. Posao i karijera zavisiće od donetih odluka, a to u vama budi napetu energiju. Da bi postigli svoje ciljeve, Rakovi moraju naporno da rade, ali će na kraju godine biti više nego ikada nagrađeni za svoj trud. Dodatni problemi koje Rakove očekuju u 2022. godini jeste nedostatak vremena za privatni život koji uzrokuje konflikte sa porodicom, partnerom, prijateljima. Pokušajte da pronađete ravnotežu. Ključno za sreću Rakova biće da pokšaju da smanje stres i nervozu pri suočavanju sa preprekama. Ako u sebi pronađu mir, prepreke će biti sve manje i manje. To je lekcija koju ćete naučiti!

Lav

Lavove očekuje puno posla, a možda taj teret nije spreman da ponese. Horoskop savetuje da ne preuzimate sve odjednom, već da to činite postepeno, jedno po jedno. U porodičnom životu moguće su prepirke i svađe, a to možete sprečiti samo jednim poduhvatom - ograničite svoj nezdrav ego. Kada se oslobodite arogantnog i egocentričnog toksičnog stava, lakše ćete pronaći rešenja. Nisu isključeni finansijski gubici i problemi sa otplatom dugova, ali u drugoj polovini godine sve se može polako vraćati na svoje mesto.

Vaga

Na profesionalnom planu postoji velika verovatnoća sukoba sa kolegama i nadređenima. Smatrate da vaše ideje nisu dovoljno iksorišćene, kao i da s evaš trud ne ceni. Ova godina nije savršena za početak vlastitog posla, ali svakako je važno da razmislite o promeni radnog mesta ili profesije. Mnoge Vage ostaju tamo gde nisu srećne, samo da ne bi izašle iz zone komfora. U 2022. godini naučićete važnu lekciju, a to je da se morate osloboditi straha od promena.

Devica

Tokom cele godine planete će testirati snagu i energiju Device. U 2022. horoskopski znak će doživeti padove, što će uznemiriti, ali važno je ne gubiti volju. Lekcija koju će Device u 2022. godi i naučiti kroz suočavanje sa izazovima jeste da se ne gubi volja, energija i vera. Nije idealno vreme za ulaganje, pa budite pažljivi u šta investirate svoj novac. Svetla strana ove godine jeste što ćete imati poverenja u bliske ljude koji će vas bodriti i od kojih možete dobiti savete vredne zlata.

Izvor: Sensa