Poslednji mesec u godini i prvi mesec zime donosi priliku za promene, priliku za nova poznanstva i poslovne uspehe, finansijske izazove  ali i idealno vreme da se više posvetimo onima koje volimo. Evo kome su zvezde najviše naklonjene!

U poslednjem mesecu 2021. Ovnovi će sve više razmišljati o smislu života. U profesionalnim aktivnostima, monoton rad će vas umoriti, a možda ćete morati i da se pozabavite problemima koje ste dugo odlagali. Potrudite se da završite sve zadatke, bez odustajanja na pola puta. U ličnom životu, početkom meseca, moguća je romansa na poslu i mali znaci pažnje upućeni od kolege. Venera će vam pomoći da u svoj život privučete ljude koji će vam pomoći da postignete ono što želite. Služiće vas zdravlje tokom prvog zimskog meseca, ali obratite pažnju na krvni pritisak.

Bik

Bikovi će u decembru želeti da pokažu svoje mogućnosti što je više moguće. Budite oprezni s finansijama, povećava se rizik za prevare. Ovog meseca bi trebalo da preispitate svoj poslovni odnos i odlučite ko je od poverenja. Slušajte svoju intuiciju. Moguće je da ćete doći do tajnih informacija koje će vam pomoći da napredujete na lestvici karijere. Slobodne Bikove čekaju prijatna iznenađenja. Postoji šansa da na putovanju upoznate nekoga ko će dobiti važnu ulogu u vašem životu. Bikovi koji su u vezi imaće priliku da učvrste svoju ljubav i vrate nekadašnju strast. Što se tiče zdravlja, izbegavajte fizičko i emocionalno preopterećenje. To može oslabiti vaš imunitet.

Blizanci
Fokusirajte se na jačanje odnosa sa partnerom i izgradnju poslovnih veza. Budite slobodni da pokažete inicijativu i izrazite svoje ideje što će vam doneti veći kredibilitet u očima drugih. Međutim, povedite računa o finansijama- primamljive ponude mogu se pokazati kao ozbiljan udarac na budžet. U oblasti ličnih odnosa, ne bi trebalo da planirate venčanje ili veridbu u prvom mesecu zime, ali će zato slobodni Blizanci doživeti sudbonosni susret koji će im promeniti život. Što se tiče zdravlja, mogući su bolovi u leđima i migrene. Trudite se da se što više odmarate.

Rak
Kako biste ojačali svoju profesionalnu poziciju, ne bi trebalo da zauzimate posmatrački stav, već da se maksimalno uključite u proces rada. Imate dobre šanse da pronađete dodatni izvor prihoda. U ovom periodu nemojte se zaduživati niti uzimati kredite. Slobodne Rakove očekuju zanimljivi sastanci, stoga obratite pažnju ne samo na izgled već i na zajednička interesovanja. Sukobi sa partnerom mogu se izbeći zajedničkim kompromisom. Što se tiče zdravlja, u ovom periodu Rakovi su u povećanom riziku da zadobiju opekotine.

Lav
Decembar će za vas biti uspešan u svim sferama života, a sreća će vas pratiti na svakom koraku. Imate šansu da dobijete na lutriji. Na poslu se oslanjajte isključivo na sebe i svoje potencijale, ne očekujući pomoć spolja. Ne donosite ishitrene, emotivne odluke, posebno kada je novac u pitanju. Poslednji mesec godine biće ispunjen neverovatnim susretima i poznanstvima koja će vam pomoći u jačanju materijalnog položaja i statusa u društvu. Velika je verovatnoća da vam se desi romansa na poslu. Lavovi u vezi trebalo bi više da se posvete svom partneru i da rade na unapređivanju odnosa. Preporučuje se fizička aktivnost za jačanje imunološkog sistema

Devica
Devicu čeka produktivan i zabavan mesec. Na poslu vam neće biti dosadno, imaćete puno ideja, ali ih nemojte deliti s kolegama jer mnogi čekaju trenutak da prisvoje vaša dostignuća. Odgovorno pristupite pitanju novca, a slobodno potražite i dodatni izvor prihoda- rezultati vas neće izneveriti. Ovog meseca imate sreće, okušajte se na lutriji. Posvetite više pažnje porodici i prijateljima, ali i svom domu- ovo je dobar trenutak za renoviranje i popravke. Slobodnim Devicama zvezde predviđaju početak romanse, ali izbegavajte neozbiljne veze, one će vam doneti samo razočarenje. Povećava se rizik od prehlade.