Ni atraktivna spoljašnjost ni dobrota niti šarm nisu garant uspeha i privlačnosti suprotnom polu. Ono što nam se na jednoj osobi dopadne, na drugoj nam može biti skroz odbojno. Tajna privlačenja leži u nama samima, u celokupnom našem ponašanju, ophođenju, govoru tela. Horoskopski znaci nose svoja obeležja, a evo koji po svojim karakteristikama spadaju u najatraktivnije:

Vodolija

Ono što ih čini privlačnim: lice koje očarava i dobrota
Najlepši je horoskopski znak od svih. Njegovi pripadnici imaju zapanjujući fizički izgled što ih čini najatraktivnijim- bujnu kosu, sanjive oči, isklesane crte lica i najlepša stopala. Takođe, krase ih i fine osobine ličnosti- racionalne su, otvorene i dobronamerne prema svima. Mana im je sklonost da budu na emocionalnoj distanci, ali kada jednom uspostave vezu sa nekim, mogu da prevaziđu i ovaj nedostatak.

Ovan

Ono što ih čini privlačnim: Senzualne usne i snažna ličnost
Ovan je rođen sa liderskim kvalitetima. Oni su pouzdani, pošteni i imaju hrabrosti da prihvate izazove. Njihova sposobnost da vode i uspeju, uz fizičke atribute svrstava ih u najatraktivnije horoskopske znakove. Ipak, nekima može zasmetati njihova temperamentna priroda i nedostatak strpljenja.

Rak

Ono što ih čini privlačnim: nevino lice i maštovit um
Ako tražite koji su znakovi najlepši, Rak bi se našao u vrhu. Njihov zapanjujući fizički izgled, lice koje izgleda nevino, zajedno s oštrim i maštovitim umom čini ih izuzetno dopadljivim. Vole da flertuju, uvek su ljubazni i posvećeni drugima. Mana im je velika emotivna osetljivost što ih čini previše ranjivim.

Lav

Ono što ih čini privlačnim: kosa i samopouzdanje
Hrabri, žestoki i puni samopouzdanja, Lavovi su najneukrotiviji horoskopski znaci. Kada nekog zavole spremni su da idu do kraja sveta. Ovi kvaliteti, zajedno sa šarmom i smislom za humor, svrstavaju ih u najprivlačnije znakove zodijaka. Međutim, njihova tvrdoglavost i mišljenje da su uvek u pravu često su prepreka u odnosima s drugima. Niti popuštaju niti opraštaju lako, što nekima može biti smetnja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa