Mnoge stvari u životu možemo naslutiti i predvideti preko znakova, ali često takve znakove ne primećujemo. Intuicija i signali Univerzuma vam poručuju svakodnevno nešto novo, vaš pravac, kada ste skrenuli sa puta ili kakva vas promena očekuje. Osvestite to i počnite da primećujete signale oko sebe, a evo koja 3 znaka pokazuju da vas uskoro očekuje velika promena:

1. Prvi znak je umor, odnosno predznak da će doći do promene. Ako vam nedostaje energija i iscrpljeni ste bez iakvog razloga, i savršeno ste zdravi, onda je moguće da vas telo priprema za snažnu energiju promena. Obično, umor kao znak promene dolazi pre posebno velike promene u vašem životu. To može biti promena profesije ili posla, preseljenje, razvod ili obrnuto, pronalaženje nove ljubavi. Ovo je znak da vaš um neprestano analizira neke stavri, priprema se za promenu i zbog toga ste stalno umorni.

2. Drugi znak velike promene je sinhronizacija. Počinjete da upoznajete ljude o kojima ste razmišljali u poslednje vreme. Ili pronađite stvar koju ranije niste mogli da nađete. Neke stvari i događaji u vašem životu počinju da se oblikuju u jasnu sliku koje ranije niste bili svesni. Počinjete da vidite sinhrone brojeve: na primer, na satu 15:15, 11:11, itd., ili iste brojeve registracionih tablica ili brojeve u dokumentima.

Sinhronizacija, kao znak promene, daje nam nagoveštaj da ste u određenom toku događaja. Ovo je signal da ćete ubirati ploove semena kakvo ste posejali. Promena će vam doneti ono što toliko želite. Ali u kom obliku i kroz šta ćete morati da prođete nije poznato. Početak može biti i težak, ali donosi dobro na duže staze. Zbog toga se samo treba opustiti i ponašati u skladu sa situacijom.

3. Treći znak je žeđ za slobodom. Želite da napustite omraženi posao, niste srećni u trenutnoj vezi, umorni ste od življenja u stisku života u kome se nalazite. Ovo je normalno, jer ste na ivici promene. Vaša duša to oseća. Ovo je njena šansa da živi onako kako želi, da živi u skladu sa svojom svrhom. Potreba da se oslobodite ograničenja i nametnutih uverenja je samo znak da uskoro sledi veličanstvena promena.

Izvor: Sensa