Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSTANITE MAGNET ZA SREĆU - KAKO DA PRIVUČETE ONO ŠTO ŽELITE: Pratite samo 4 laka koraka i očekujte dobre događaje!

Kako da privučete ono što želite - 4 koraka koja će od vas napraviti magnet za sreću!

 Kako da privučete ono što želite _90102367 Izvor: Shutterstock

Svako želi da postane magnet za prijaten događaje, ali koliko na tome radimo? Mnogi ljudi su opterećeni negativnim mislima stvarajući "pogrešan magnetizam" - loše privlači loše. Ukoliko mislite "nema pravog partnera za mene", dolaziće vam u život samo promašene lljubavi, ako mislite "nikad neću imati novca", svojim mislima privlačite siromaštvo. Umesto toga, pokušajte da negujete pozitivne i optimistične misli koje će pput čarobnog praha doneti sjajne promene u vaš život.

Pročitajte još

Kako biste postali magent za pozitivne događaje i sreću, odnosno privukli ono što želite - pratite sledeće korake:

1. Događaji kao odgovor na našu emocionalnu reakciju ne privlače se odmah, već sa zakašnjenjem.

Budite strpljivi, jer ne možete sve privući odmah. Ukoliko u svojim mislima poput semena posadite dobru nameru i pozitivnu misao za predstojeće događaje, može se razviti predivno drvo puno plodova u vidu ostvarenih želja. Polakjo i bez žurbe - verujte u svoj put ostvarenja.

2. Morate reprogramirati svoju prošlost

Prošlost utiče na kasnije događaje u životu, posebno ako je ostavila rane na duši, neka nerešena pitanja ili se vraćate stalnbo kako biste se prisetili lepih događaja. Ostavite prošlost iza sebe, posmatrajući je samo kao iskustvo iz kojeg sete puno naučili. Sebi morate priznati šta je to što vas blokira iz proišlosti ili boli, osvestiti ga i izbaciti iz srca.

Saznajte i...

3. Živite u sadašnjem trenutku

kapo što ne treba da živite u pšrošlosti, važno je i da ne boravite u budućnosti. Popstaćete magnet za želje kada naučite kako d aživite potpuno fokusirani na sadašnji trenutak. Ovo je posebno važno u periodu čekanja i neizvesnosti da li će se želja ispuniti. ne razmišljajte o tome na taj način, već šta možete da uradite sada. Svaki korak u sadašnjem trneutku je način ulaganja u vašu budućnost. Ne brinite!

4. Davanje i primanje

Ako dajete, dobićete! To je zakon koji postoji vekovima. Ukoliko činite dobro, dobro će vam se i vratiti. Pomognite drugima da ostvare svoje želje, a onda će se i vaše lakše i brže ostvariti. Dajte svoju ljubav, mpomoć i energiju drugima, i počećete da zračite i privlačite ono što želite.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj