Budite strpljivi, jer kada ste u žurbi, impulsivno rušite scenario koji je Univerzum pripremio... Samo budite strpljivi. Čak i ako je dan loš i ne mislite da će sve biti dobro, videćete da će se na kraju sve okrenuti u vašu korist.

Samo budite strpljiv i shvatićete zašto nekim ljudima nije suđeno da ostanu u vašem životu. Odjednom ćete jasno videti njihovo pravo lice. Videćete kako se odnose prema drugim ljudima. Videćete kako oni sami žive i šta dišu. I tada ćete shvatiti zašto ti ljudi nisu mogli da unesu ništa dobro u vaš život, i da možda nisu ni imali nameru. Videćete sve ovo i shvatićete da bi vas njihovo prisustvo u vašem životu samo iscrpelo i razočaralo.

Samo budite strpljivi i karma će vratiti pravdu. Oni koji su vas lagali i sami će primiti svoj "odgovor" od sudbine. Život ima jedan smešan trik - bumerang. Vraća nam se sve što kažemo i uradimo. Ne svetite se, život je ciklus, a ono što zračimo, to i privlačimo.

Samo budite strpljivi i pustite karmu da radi prljave poslove umesto tebe. Samo budite strpljivi i sve što se jednom rešilo smiriće se i srediti bez tvog učešća. Da, moraćemo da sačekamo. Ponekad i duže nego što mislimo. Moguće je da će biti i trenutka kada želite da odustanete, ali nemojte. Uvek se borite za svoje želje i budite strpljivi - ako to uradite, Univerzum će biti na vašoj strani.

Samo budite strpljivi, jer kada ste u žurbi, vrlo često impulsivno rušite scenario koji je Univerzum pripremio. I to može biti veoma zanimljivo i korisno za vas. Ponekad se zanesemo i ne čekamo da vidimo kako će sve ispasti. To je zato što smo previše opsednuti da odmah i već ove sekunde dobijemo željeni rezultat. Tako sprečavamo Univerzum da čini svoju magiju - stavljajući sve na svoje mesto.

Samo budite strpljivi i verujte. Budite strpljivi i gledajte kako dobijate svaku bitku za koju ste mislili da je izgubljena.

Izvor: Sensa