Kako formirati želju da bi se ona zaista ostvarila? Prema Zakonuprivlačenja postoje određene smernice i trikovi koji mogu pomoći da se vaš san ispuni.

Ne postoji čovek bez želja - one su naš pokretač i naše zvezde vodilje. Postoji jedinstven način vizualizacije i manifestacije koji povećava šanse da se bilo koja želja ostvari, a evo koje 3 stvari treba da uradite!

1. Napišite svoju želju

Već smo naučili da želja nije samo misao. Treba je napisati na papiru, marljivo, lepim i urednim rukopisom. Na primer, možete napisati: "Želim da imam auto!" Čini se da je ovo dovoljno, da je sve ispravno napisano. Ali zapravo nije! U ovoj poruci nema roka, što znači da je potpuno neshvatljivo kada će vam se tačno želja ostvariti - za mesec, godinu, ili možda za 20 godina! Uvek treba da napišete rok u kojem želja treba da s eispuni. To ne treba da bude neralan rok, na primer sutradan, jer ono što želite ne može pasti sa neba. Razmislite kada je najizvodljivije da se želja ostvari i to napišite. Na primer: "Želim da imam auto na proleće 2022. godine." Bitno je id a želju uvek zapišete u sadašnjem vremenu.

2. Vizualizacija

Kada zapišete svoju želju, neophodno je da je vizualizujete. Da biste ostvarili svoj san, morate to želeti svom dušom. Vaš duhovni impuls sigurno će čuti više sile, pa ga, ako sanjate automobil, opišite što detaljnije. Obratite pažnju na boju i oblik karoserije, opišite broj vrata, presvlake sedišta. Oživie i emocije koje će s epojaviti kada sednete u novi automobil. Jake emocije ojačaće vašu veru u sebe i pomoći će vam da ostvarite ono što želite. zatvorenih očiju maštajte kako se vozite u automobilu i koliko vam ta vožnja prija.

3. Ostavite papir na skrivneom mestu

Pošto ste formirali i opisali svoju želju, pustite je u svemir, sakrivajući komad papira sa beleškama na usamljenom mestu. A onda počnite da radite, čineći sve da vam se želja ostvari. Povremeno uzmite ovaj list papira i uradite ponovo vizualizaciju, a zatim ga vratite na staro mesto.

Izvor: Sensa