Verovatno svakog dana poželite nešto novo, jer čovek bez želja je kao prazna čaura iz koje se nikada ne može razviti predivan leptir.

Sanjajte, maštajte i koristite zanimljive tehnike za ispunjenje snova. Da li postoji određeni algoritam ili tehnika ispoljavanja koji vas mogu naučiti kako da ostvarite svoje želje? Mogu vam pomoći meditacija i izgovaranje mantri. 

Uzmite list papira i zapišite nešto što vam je potrebno ili želju koju želite da ostvarite u obliku potvrde. Ako radite na određenom projektu i trebaju vam kreativne ideje, možete napisati nešto poput: "Pun sam inspiracije i kreativnosti. U svakom trenutku dozvoljavam da moja kreativna energija slobodno teče. Svaka moja želja je ispunjena."

Bilo koja vrsta kreativne tehnike vizuelizacije ili manifestacije je obrazac misaone forme koja vam pomaže da bolje komunicirate sa svojim dubljim nivoima svesti i sebi otkrijete neke nove puteve. Meditirajte i slušajte ovu mantru za koju se veruje da podstiče ispunjenje želje, ali vas opušta i donosi pozitivnu energiju.

Tokom meditacije slušajte ovu muziku.

Izvor: Sensa