Kako da vam se želje ostvare? Mnogi od nas ne znaju da formulišu želje na pravi način, sumnjamo u sebe, svoje potencijale i ostvarenje, ali postoji nekoliko tehnika koje mogu pomoći da započnete ispunjenje svojih snova. Prva stvar na koju treba da obratite pažnju jesu misli. Univerzum beleži naše misli kao impulse energije i posmatra ih kao važne signale na putu ostvarenja. Kako bi nam ispunio želje, Univerzum ima jedna zahtev, a to je da negativne misaone obrasce pretvorimo u pozitivne.

Umesto da se žalite nad svojom sudbinom, pričate negativno i imate milion pritužbi na trenutnu životnu situaciju, pokušajte da unesete malo optimizma. Na primer, u sledećoj rečenici ima toliko negativnogenergetskognaboja koji nas sprečava da ostvarimo svoje želje - "Sada su teška vremena, teško je dobiti dobar posao, teško je uštedeti za stan, a generalno je nemoguće kupiti ga." Na ovaj način Univerzumu šaljete jasnu poruku, potvrđujete da je za vas nemoguće i nedostižno sve ono što ste izgovorili - Univerzum će vam doneti ono što ste naručili, naime - "teško vreme", "teško dobijanje novog posla", "nemogućnost kupovine stana." Tako da sami stvarate program, prema kojem ćete i sami živeti. Vi ste kreatori svoje sadašnjosti, birate da li će ona biti dobre ili loša.

Umesto ovih negativnih formulacija, počnite da odgovarate na sledeća pitanja - Šta vam u životu donosi harmoniju i sreću? Da imate čarobni štapić, šta biste uradili za sebe? Zamislite svoju novu radosnu budućnost. O čemu sanjate? Šta biste voleli da dobijete za godinu dana?

I zapamtite, Univerzum ispunjava naše želje u zamenu za ljubav koju pokazujete u svojoj duši. Što više ljubavi i pozitivnih misli imate imate, brže ćete se ostvariti ono što želite.

Izvor: Sensa