Merkur i Sunce 29. novembra biće u izazovnom aspektu, snažnoj konjukciji koja donosi razne životne prepreke. Ovo je spoljašnja konukcija jer se Merkur nalazi iza Sunca. Ovaj dan može doneti probleme najpre na emotivnom niovu - u ljubavnim i porodičnim odnosima. Sa druge strane, polju finansija i karijere ostaje bez promena, pa će dan u tim domenima biti sasvim običan i prosečan.

Evo koje nevolje horoskop za danas predviđa dok je Merkur sa Suncem u konjukciji :

1. Moguće su ljutnje

Kombinacija ova dva nebeska tela učiniće da mnogi od nas postanu okrutniji, nepopustljiviji, sebičniji. Štaviše, ovo ponašanje će se manifestovati ne samo u odnosu na strance, već i na rođake. Pokušajte da ne budete uvređeni od strane voljenih zbog njihove nespremnosti da priteknu u pomoć. Sasvim je moguće da će i oni sami imati problema.

2. Gubitak samopouzdanja

Sunce će igrati ključnu ulogu u ovom pogledu. Njegova negativna energija će nas zaraziti sumnjama, strahovima. Moguće je da će ranije planirani projekti i poslovi propasti zbog banalnih strahova. Ako nešto planirate dugo, nemojte to odlagati za kasnije. Danas je važno delovati odlučno, ne obraćajući pažnju na osećanja i intuiciju, koja će delovati protiv nas.

3. Mnogi će doživeti kreativnu stagnaciju

Mnogim ljudima će biti mnogo teže da budu kreativni, donose neobične odluke i budu aktivni. Ovo je dan kada će biti veoma teško stvoriti nešto od nule. Zato astrolozi savetuju da obratite pažnju na iskustvo drugih ljudi, ali da ne kopirate nepromišljeno tuđe ideje.

3. Možemo postati skloni egoizmu

Moguće je da će to objasniti loša dela, bes i negativnost uopšte. Nije isključena pojava novih strahova. Ljudi mogu postati neodlučni, mrzovoljni. Moguća je i pojava preteranog ponosa, posbeno zbog zasluga iz prošlosti. Mnogi od nas će živeti u jučerašnjem vremenu, što sigurno nikome neće koristiti.

Sa konjukcijom Sunca i Merkura neće se završiti izazovi krajme novembra. Horoskop otkriva da nas sutra očekuje još jedan negativan dan, ali decembar donosi drugačiju i bolju energiju. Kada prođu novembarske oluje, spremite se za decembarsku čaroliju i krupne planove.

Izvor: Sensa