Da li ćete konačno upoznati svoju srodnu dušu? Hoćete li partner i vi produbiti svoju bliskost ili će sve ostati po starom? Horoskop za decembar 2021. predviđa mnogo promena na ličnom i ljubavnom planu. Evo kakva iznenađenja spremaju zvezde za poslednji mesec u godini

Ovan

Ovom horoskopskom znaku decembar donosi nova poznanstva, prijatelje i priliku da sretnu novu ljubav. Usamljeni Ovan će upoznati zanimljivu osobu koja može postati njegov životni saputnik. Da li će obična komunikacija prerasti u ljubav zavisi od njih samih. Ovnovi koji su u braku, u ovom periodu zaboraviće na razmirice i uživati u skladnim i harmoničnim odnosima sa svojim supružnikom. Finansijski problemi biće u drugom planu tokom novogodišnjih praznika.

Bik

Položaj planeta upozorava predstavnke ovog znaka na neminovne promene koje će se desiti u njihovom ličnom životu. Očekuje ih sudbonosno poznanstvo sa potencijalnim supružnikom, ali usamljeni Bik lako može propustiti ovaj trenutak ako ga spreče neke druge stvari. Bikovi koji su u braku pokušaće da stabilizuju porodične odnose. U tome će uspeti ako se oba partnera potrude oko toga.

Blizanci

U prvoj polovini meseca položaj planeta neće biti povoljan, stoga ni pokušaji Blizanaca da urede svoj lični život neće uspeti. Slobodni prestavnici ovog znaka trebalo bi da se usredsrede na druga životna pitanja. Za porodične Blizance, decembar će doneti više bliskosti i nežnosti s partnerom, a naraočito u periodu praznika. Neki parovi će se odlučiti da je vreme za osnivanje porodice.

Rak

Prema astrološkoj prognozi, decembar je idealno vreme za brak. Za one koji su u vezama, zvezde poručuju da ih ozvaničite jer se veruje da su brakovi sklopljeni tokom zime i leta najjači. Slobodni Rakovi će krajem meseca upoznati svoju srodnu dušu. Obratite pažnju na svoje okruženje, moguće je da neko od vaših prijatelja već dugo gaji romantična osećanja prema vama. Sudbonosno poznanstvo može se desiti i na novogodišnjoj zabavi.

Lav

Prestavnici znaka koji su u romantičnoj vezi ili braku tokom decembra će doživeti drugi medeni mesec. Usamljeni Lavovi će imati manje sreće- očekuju ih romantični susreti, ali će samo mali broj njih uspeti da pronađe svoju ljubav.

Devica

Poslednji mesec odlazeće 2021. godine biće dvosmislen za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Na pomolu su sukobi. Device koje su u braku neće razumeti postupke supružnika što će izazvati brojne svađe. Situacija će se dramatično promeniti u poslednjoj nedelji decembra kada tranzit planeta aktivira romansu i bolje raspoloženje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE