Prava ljubav je nešto čemu se svako ljudsko biće nada u životu. Srodna duša je osoba koja može učiniti da se osećate posebno, srećno, uzbuđeno i sigurno, ona vam je oslonac i podrška u svakom trenutku. Srodne duše uživaju u dubokom osećaju povezanosti i dele zajedničke emocije, perspektive i interesovanja. Međutim, mnogima ne pođe za rukom da takvu osobu upoznaju i zbog niza loših ljubavnih iskustava, s pravom sumnjaju da „onaj pravi“ zaista i postoji.


Da li znate da univerzum neumorno radi kako bi vas vodio ka najboljem mogućem životu koji možete imati i spojio sa osobom koja je vaša srodna duša? Na tom putu on vam šalje znakove koji su toliko suptilni i skriveni da ih je lako propustiti ili ih smatrati za slučajnost. Ako obratite veliku pažnju na neobične događaje i pokušate da ih shvatite, na pravom ste putu da dešifrujete znakove univerzuma. Evo nekih od najčešćih koji ukazuju da je određena osoba vaša srodna duša:

1. Intuicija: Da biste doživeli intuitivno osećanje morate imati visok nivo svesti. Kada vam je srce otvoreno i radosno, to znači da ste na pravom putu i ​​da ćete postići nešto dobro ili upoznati ljubav svog života. Kada imate čudan osećaj u duši, a stomak vam se grči, to je upozorenje na nešto loše što se približava. Ukoliko vas neka osoba čini nesrećnom ili se ne osećate prijatno u njenom društvu, nemojte ignorisati svoj osećaj misleći da će proći. Vreme je da idete dalje.

2. Snovi su najočigledniji znakovi iz univerzuma. Čak i ako vam je teško da ih protumačite, to su znaci koji vam mogu zauvek promeniti život. Snovi mogu biti o nepoznatoj osobi ili o nekom koga ste nedavno sreli. Ako stalno primećujete znakove koji upućuju na nekoga, morate obratiti posebnu pažnju.
3. Osećaj sreće i zadovoljstva: Ovo je vrlo jasan znak univerzuma da dolazi ljubav. Sve što treba da uradite je da postanete svesni šta se dešava oko vas. Kada pronađete svoj unutrašnji mir, to znači da ste preboleli loša iskustva iz prošlosti i oprostili onima koji su vas povredili. Dobar je znak da ste otpustili sve što je bilo negativno u vašem životu. Ovo je suštinski preduslov za ispunjavanje želja.
4. Slučajna ponavljanja: Ako iznova i iznova srećete neku osobu, to ne može biti slučajno. Isto kao i ako stalno nailazite na istu sliku, brojeve, sekvence ili čak prepreke. Ljudi često zanemaruju ovakve znakove i odbacuju ih kao slučajnosti. Međutim, ako se ova nasumična ponavljanja nastavljaju, trebalo bi da to uzmete u obzir i pokušate da pronađete njegovo značenje. Jer se sve u univerzumu dešava sa razlogom.

Izvor: Sensa