Traganje za srodnom dušom je poput vožnje na rolerkosteru, taman kada posmilite da ste pronašli sreću, život vas brzo spusti na dole, a onda se ponovo zaljubljujete i idete lagano gore sve do vrha... mnogi ljude se umore od ovog emotivnog rolerkostera, neki čak odtanu od potrage za pravom ljubavi. Međutim, u životu ne možemo sve isplanirati, a bez obzira da li tražite novu ljubav, maštate o njoj ili ste obustavili potragu, ovih 5 znakova pokazuju da vas ljubav čeka!

1. Prvi i najvažniji znak da vas čeka ljubav jeste da počnete da brinete o sbei i volite sebe. Vasyžno je da uspostavite iskren, emotivan i prijateljski odnos sa svojim bićem. Kada smo prema sbei previše samokritilčni, osuđujemo sebe za sve greške i stalno u svom izgledu i postupcima pronalazimo mane, ljubav ne oseća da u našem životu postoji mesto za nju. Ona beži od negativnosti. Ako krenete da radite na sebi, brinete o svojoj unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti, volite sebe - ljuba može brzo doći.

2. Ukoliko stalno primećujete ljubavne scene, parove na ulici, slušate romantične pesme, težite ljubavnim filmovima, svuda oko sebe vidite motive ljubavi (srce, poljubac, par ptica...), moguće je da vam podsvest na ovaj način nagoveštava da je prava ljubav blizu.

3. Odjednom počinjete da se sećate bivše velike ljubavi, uglavnom prve ljubavi, ili je iznenada sretnete na ulici. Na ovaj način vas Univerzum podseća da ste znali da volite ludo, iskreno i bez granica, i da ćete to znati ponovo, samo ovaj put će biti uspešno. Podsećanje na prvu ljubav može biti znak da vam stiže prava ljubav.

4. Često govorite sebi i drugima da niste sigurni da ćete ikad pronaći ljubav svog života, da odustajete, ali ne očajavate, već ste srećni i ispunjeni kada ste sami. Ovo je znak da ljubav već kuca na vrata, jer Univerzum bira pravo vreme i mesto za vaš susret, onda kada se ne nadate.

5. Odustajete od igranja uloga - potpuno ste svoji. Kada odbacite od sebe sve nametnute uloge koje su se za vas zalepile još od detinjstva, otvorite svoje srce i budete potpuno svoji, velika je šansa da će se ljubav pojaviti. Ljubav voli iskrenost, čistotu i ne voli igrice, uloge i maske. Zbacite sa sebe sve maske i etikete, živite onako kako želite, zadovoljni sobom, i znajte da vas ljubav čeka, možda je već sutradan upoznate.

Izvor: Sensa