Univerzum je još davno izabrao pravu srodnudušu za vas. Nekoga ko noći čini prekratkim, a čija duša vam donosi mir i rast. Nekoga ko veruje u vas i pomaže vam da vi verujete u sebe, čak i u najtežim trenucima. Osobu koja vam ukazuje na to koliko ste važni za njega i za ceo svet.

Prepoznaćete ga po sjaju njegove duše i po varnici koja mu bljesne u očima svaki put kad vas vidi, po snažnom zagrljaju.

Pročitajte još:

Svako od nas ima 4 vrste srodnih duša: evo kako da ih prepoznate i sačuvate u svom životu

Da li ćete uskoro sresti svoju srodnu dušu: tumačenje snova pokazuje da li ste spremni za pravu ljubav

Otkrijte svoju srodnu dušu

Posle vašeg prvog susreta, ništa neće biti samo belo ili crno! Vaš život biće ispunjen čitavim nizom nijansi, boja, zvukova i reči. Ova osoba će vam trebati onoliko koliko vam je potreban vazduh. A u njegovom odsustvu osećaćete prazninu.

On je deo smisla vašeg života. Osoba koju ćete sigurno sresti. Čovek sa kojim se vaš život iz kule karata pretvara u čvrstu stenu kojoj nijedna oluja ne može ništa.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

UNIVERZUM VEĆ ZNA KO JE VAŠA SRODNA DUŠA I PRAVA LJUBAV: Evo po čemu ćete je prepoznati
Foto: Shutterstock kako-pronaci-pravu-ljubav-srodna-dusa-univerzum

Vaš život postaje bogatiji uz njegov zagrljaj i osmeh svetliji od jutarnje rose. Ljubav sa srodnom dušom je toliko jaka da zamagljuje um, ne zahteva napore i ništa drugo nije važno - samo vaša ljubav, samo vi!

I nakon 20 ili 30 godina provedenih sa tom osobom vaša duša i dalje peva melodiju ljubavi. Prepoznaćete ga po tome što će podstaći da u vašoj duši sve procveta. Osećate se voljeno bez reči, igrica i velikih dela.

Kako takvu osobu, svoju srodnu dušu, privući u svoj život?

Sve što treba da uradite je da se setite da zaslužujete ljubav. Ljubav koja gradi tvrđave i gradove i uzdiže se visoko iznad planina. Ljubav koja ne poznaje granice i čini ovu planetu idealnim mestom.

I nikad se ne zadovoljite sa manjim. Zanemarite vreme i ljude koji vam kažu da vam nije ostalo dovoljno vremena da tragate za istinskom ljubavi. Otpustite osećaj da niste dovoljno dobri za pravu ljubav. Otpustite sve negativno i ne osvrćite se nazad.

Samo se setite da ste sporazum sa srodnom dušom davno stvorili. Vas dvoje ste odlučili o svemu i pre nego što ste došli na ovaj svet. I koračaćete životnim putovanjem rame uz rame, prateći svetlost u celini.

Za ovu vrstu ljubavi vredi nastaviti disati i za nju živeti.

Nikada nemojte prestati da je tražite, jer on je tu negde, blizu vas i ona postoji!

Izvor: Lovesensa