Možda se trenutno osećate usamljeno. U ovim trenucima vam je potreban neko ko će biti uz vas, odgovoriti na okean ljubavi koji je skriven u vašoj duši i biti vaš večni pratilac u pustolovini života, piše Lovesensa. Ali možda u vašem životu se još uvek nije pojavila takva osoba, osoba koja je spremna da vam daruje najlepše emocije.

Verovatno ste ponekad pomislili da svako u životu ima nekog posebnog, svako osim vas. Iako se trudite da pronađete srodnu dušu, ulažete sve napore, nadanja i snove, ali ona još uvek ne pronalazi put do vas. Mnoge ranjive osobe zbog toa se osećaju inferiorno, usamljeno i beznadežno.

Ali vaćno je da naučite i zamaptite jednu lekciju - NIJE VAM POTREBAN NEKO DRUGI DA BI SE OSEĆALI KAO ISPUNJENA OSOBA.

Možda se u životu još uvek nije pojavio trenutak u kojem će susret sa srodnom dušom biti ključan za srećan život. Razmislite, šta ako sada nije trenutak za pronalaženje ljubavi, već za pronalaženje sebe?

Možda je ono što vam je trenutno potrebno jeste da stupite u kontakst sa samim sobom, sa vlastitim JA. Možda biste na ovom delu životnogputa trebali da provedete neko vrme sa sobom. Počnite da gledate ovaj svet, ne kroz "ružičaste naočare", nego kroz vlastita "sočiva".

Apsolutna sreća nema veze sa pronalaženjem ljubavi, već je ključ za takav cilja već kod vas - u vašem umu i percepciji.

PageBreak

Ako tražite pravu LJUBAV, ovo treba da znate: evo zašto SRODNA DUŠA još uvek nije pored vas
Foto: Shutterstock ako-trazite-pravu-ljubav-ovo-treba-da-znate-evo-zasto-srodna-dusa-jos-uvek-nije-pored-vas

To ne znači da nikada nećete moći da pronađete svoju ljubav. Samo što možda sada nije pravo vreme za to. Možda vas život priprema za nešto više. Ili možda ljubav čeka da odrastete i primite neke važne životne lekcije i budete spremni da je u potpunosti prihvatite.

Život je trenutno jedan veliki izazov, ali to shvatite kao važnu školu koja vam pomaže da postanete osoba kakva ste oduvek želeli da budete. Jednom kada to shvatite, prihvatićete ove izazove i naučićete da živite sa njima.

Niste se rodili sa jedinom misijom - postati nečija srodna dupa. Vi niste polovina, već cela osoba.

Možda je trenutno otežan život nastao kako biste shvatili - da biste voleli nekoga drugog, morate prvo naučiti da volite sebe.

Umesto da čekate da zamišljena bajkovitaljubav pokuca na vaša vrata, pokušajte naučiti da budete srećni sami. Uložite energiju u ono što stvarno volite. Dajte deo ljubavi koju čuvate za nekoga drugom sebi.

Svi želimo da živimo u čarobnoj zemlji gde je ljubav odgovor na sva naša pitanja. Ali istina je da su svi odgovori već u vama. A da biste ih znali, morate pronaći sebe.

Izvor: Lovesensa