Sunce je ušlo u znak Strelca 22. novembra i donelo vladavinu ovog avanturističkog znaka koji voli slobodu i promene. Očekuje nas ekspanzivna energija puna nade - osećamo da je moguće da se ispuni sve što poželimo. Kao znak kojim upravlja Jupiter, Strelac se bavi postepenim rastom i lepotom koja dolazi sa iskustvom novih stvari. Sada kada Jupiter više nije retrogradan i sezona Škorpije je došla do kraja, ovu energiju će biti mnogo lakše iskoristiti, a posebna sreća očekuje 3 horoskopska znaka.

Horoskop otkriva koja 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija u vladavini Strelca!

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, vi ste skloni da sami kreirate svoju sreću, a sezona Strelca vas u potpunosti podržava dok Sunce prolazi kroz vašu devetu kuću putovanja i duhovnosti. Ako postoji putovanje na koje želite da krenete, zvezde će se definitivno podstaći da se za to odlučite, čak i ako je sve bez plana, potpuno spontano. Skloni ste da upijete mnoga nova i uzbudljiva iskustva tokom sezone Strelca, pa dozvolite sebi da idete gde god vetar želi da vas odnese. Obavezno zapamtite da mnoga najbolja iskustva koja ćete imati uključuju ljude do kojih vam je stalo, tako da nemojte da se osećate kao da morate sami da idete u ovu uzbudljivu novu avanturu. Bićete oduševljeni kada vidite šta vaše sledeće uzbudljivo putovanje može da ponudi.

Lav

Sunce prolazi kroz vašu petu kuću zadovoljstva i kreativnosti, bićete željni da napravite velike promene i budete posvećeni samoizražavanju. Kao horoskopski znak kojim upravlja Sunce, vi želite da osvetlite svoju svetlost što je moguće jače, a sada je savršeno vreme da tu energiju usmerite u svoju kreativnost. Zvezde vam daruju sreću, pa zaista dozvolite sebi da se opustite. Otvoreno ćete komunicirati o svojim stavovima, bez obzira da li vas druga osoba razume ili ne. Ovo je idealno vreme da otvorite srce, pustite glas i da ne budete pod uticajem onoga što drugi ljudi misle. Sada mislite o sebi i vlastitim željama.

Strelac

Srećan rođendan, dragi Strelčevi. Dok se Sunce probija kroz vašu prvu kuću, ponovo ćete se osećati poletno i neverovatno. Biće vam lako da zakoračite n aput ispunjenja svoje životne misije. Dok ste tokom vladavine Škorpije, u poslendjih 30 dana, bili pomalo zbunjeni i sve vam je bilo maglovito, vi ulazite u obnovljeni period, a pomračenje Sunca u Strelcu 4. decembra dodatno će vas pokrenuti i podstaći da uđete u uzbudljivo novo poglavlje. Obavezno se sada posvetite svojoj slobodi i raširite krila, vreme je da izađete iz zone komfora i stvorite nove pobede i lepe uspomene.

Izvor: Sensa