Sudeći po rasporedu zvezda i planeta, od 22. do 28. novembra čeka nas mirno vreme bez previranja i turbulencija, što znači da je idealno vreme za ljubav i romansu. Sve to zahvaljujući Merkuru, koji će 24. novembra ući u znak Strelca. On će biti od pomoći svima koji su u potrazi za srećom. Evo šta nam donose zvezde na ljubavnom planu u narednom periodu:

Ovan

Umete da pokažete svetu svoj osmeh, optimizam i radost, veru u najbolje, što će naročito biti važno u sferi ljubavi. Ovnovi će u narednom periodu imati prilike da upoznaju nove ljude, a u onima koje već poznaju, da otkriju nove stvari, koje ranije nisu ni zamišljali.

Bik

Bik je među pet najzaljubljenijih znakova zodijaka, ali u tome nema ništa loše. Usamljeni Bikovi mogu slobodno da krenu u potragu za svojom srodnom dušom. Vodiće ih flert i romantika. Što se tiče zauzetih Bikova, trebalo bi više vremena da provode s porodicom nego na piću s prijateljima.

Blizanci

Najvažnija stvar ove nedelje je pozitivno razmišljanje. Okruženje Blizanaca će početi da se menja- nepotrebni ljudi će otići, a drugi će doći na njihovo mesto. U slučaju svađe s drugima, trebalo bi prvi da se izivinite i tražite oproštaj. Ponos će vam u ovom trenutku biti najveći neprijatelj.

Rak

Zaljubljeni Rakovi će morati da budu što proaktivniji i hrabriji. Ako samo sedite i čekate, ljubav neće doći sama od sebe. Svako ko je već u vezi, ili ima porodicu, trebalo bi da sa dragim osobama ima neku zajedničku aktivnost kako biste se što bolje povezali i ostvarili još bliskiji odnos.

Lav

Merkur je na njihovoj strani, tako da mogu da se u potpunosti posvete ljubavnoj sferi. Zaljubljeni Lavovi, koji su na početku veze, konačno drugoj strani mogu da priznaju svoja osećanja i preduzmu neke konkretne korake. Za one slobodne, mogući su sastanci i nova prilika za ljubav.

Devica

Očekuje se da će Devica imati turbulencije početkom nedelje, sve dok Merkur ne pređe u znak Strelca. Generalno, u vezi će vladati atmosfera ljubavi, razumevanja i mira. Potrudite se da što više vremena posvetite voljenoj osobi.