Postoje trenuci kada duboko razmišljamo o nekome koga volimo. To može biti bilo koje doba dana, ali ove misli nam oraspolože taj trenutak, čak i kada je u pitanju san. Međutim, jedna misao koja nas uvek zabrinjava je da li i oni misle o nama ili ne. Da li je moguće osetiti kada neko misli na vas? Svi smo ovo pitanje postavljali mnogo puta i razmišljali kako da znamo kada neko misli na nas.

Ukoliko ispratite određene znakove koji se mogu pojaviti bilo kada tokom dana, znaćete da vaša srodna duša u koju ste zaljubljeni, takođe misli na vas. Naravno, kada je u pitanju srodna duša, tu se radi o dubokoj povezanosti između vas dvoje.

5 znakova da srodna duša misli na vas:

1. Stalno mislite na nju/njega.

Uobičajeno je da mislite na nekoga koga volite. Međutim, doći će trenutak kada ćete se zateći da mislite na svoju srodnu dušu bez razloga. Možete je pomešati sa stvarima poput nečega ili nekoga ko vas je neko podsetio na srodnu dušu ili ste samo imali prolazno razmišljanje o njoj. Ako počnete nasumično da razmišljate o svojoj srodnoj duši, shvatite to kao znak da i ona misli na vas.

2. Kijanje.

U azijskim zemljama veruje se da će vas, kada neko misli na vas, nos svrbeti uzrokujući stalno kijanje. Ovo je samo slučajno verovanje i ovo možete smatrati jednim od znakova da neko misli na vas. Naravno, na ovo ne možete računati kada ste bolesni. Radi se o iznenadnom porivu za kijanjem, koje nije povezano sa prehladama, alergijom itd.

3. Sanjali ste svoju srodnu dušu.

Jedan od znakova da vaša srodna duša misli na vas je kada ste ih sanjali tokom noći. Postoji verovanje da pošto ste oboje uspostavili vezu s dušom tokom sna, vaša duša dobija nagoveštaj kada srodna duša takođe misli na vas, čak i na podsvesnom nivou. Ovo, opet, potvrđuje činjenicu da smo svi međusobno povezani energijom.

4. Imate osećaj da misli na vas.

Dok tražite odgovor kako da znate da li neko misli na vas, lični osećaj da vaša srodna duša misli na vas govori mnogo. Kao što je pomenuto, kada ste zaljubljeni, povezujete se sa dušom druge osobe. Dakle, kada odjednom osetite da vaša srodna duša misli na vas, smatrajte ovo jednim od najjačih znakova.

5. Osećaj "psihološkog" dodira.

Kako znati da neko misli na vas? Ili ćete čuti njihov glas ili ćete osetiti njihov dodir. Možete biti na bilo kom mestu i raditi bilo šta, ako vaša srodna duša misli na vas, osetićete njihovo prisustvo. Ovo može biti čudno, jer može da se desi da čujete njihov glas dok prisustvujete važnom poslovnom sastanku, ali nemojte da paničite. Shvatite ovo samo kao jedan od znakova.

Izvor: Sensa