Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANĐELI ČUVARI VAS UPOZORAVAJU NA OPASNOST: Kada primetite ove znakove, prestanite sa onim što radite i primirite se

Mnogi ljudi su svedoci lepih signala koje nam anđeli čuvari šalju. Ipak, kako je njihova uloga da nas čuvaju, sigurno će nas upozoriti na opasnost. Kada primetite neke od ovih znakova, primirite se i sačekajte sa realizacijom planova.

 Kako anđeli upozoravaju na opasnost746658814 Izvor: Shutterstock

Kada svesno odlučite da radite sa svojim anđelima, oni vam daju znakove poput brojeva i pera da vas obaveste da ste na pravom putu ili da vas vode, pa čak možete i da napišete pismo svom anđelu čuvaru. Nude vam suptilne znakove, nagoveštaje i poruke, kako bi vam pokazali put i dali vam do znanja da su sa vama. Ovi znakovi se obično ponavljaju, izvan uobičajenih, lično značajnih koincidencija i uglavnom su neočekivani.

Međutim, anđeli čuvari nam takođe daju znakove nadolazeće opasnosti ili nam daju upozorenje, kada moramo da obratimo veću pažnju na ono što se dešava oko nas. Kada naiđete na znak upozorenja, ne brinite. Prestanite sa onim što radite, zaustavite realizaciju plabnova ili jednostavno budite oprezni.

Pročitajte još

Anđeli će vam takođe poslati znakove upozorenja i poruke kada ignorišete suptilne znakove koje ste tražili da primite. Ako poruka ne dopire do vas, a vi stalno pitate anđele za odgovor, oni će pokušati da je prenesu na različite načine. Ako ste od svojih anđela zatražili znak i smatrate da ga ne dobijate, pokušajte da zatražite da dođe na način koji sada možete razumeti i oni će nastaviti da pokušavaju.

Evo pet znakova upozorenja koje vaši anđeli čuvari koriste za komunikaciju sa vama i upozoravaju vas na opasnost:

1. Čujete čudne, bestelesne glasove.

Svi uvek govore kako žele da čuju snažan glas od svojih anđela, koji im govori da idu nekim putem, urade ili ne urade nešto. Glasan, bestelesni glas je uglavnom znak upozorenja vaših anđela da će se dogoditi nešto čega želite da budete svesni, a ne zato što će vam dojaviti nešto dobro poput "kupite loto kartu". Dakle, uglavnom je to upozorenje o nečemu što želite da izbegnete.

2. Snovi ili predosećanja.

Jedan od najlakših načina za naše anđele da komuniciraju sa nama je kroz naše snove. Obično smo otvoreniji za poruke duha, kada ljudski ego spava. Sanjati događaj pre nego što se dogodio - kao što je sudar automobila ili aviona, ili imati snažno predosećanje da će se nešto "loše" dogoditi može biti uznemirujuće, ako ne i potpuno zastrašujuće. Slutnje takođe mogu izazvati anksioznost zbog snažnog unutrašnjeg znanja da ste možda u opasnosti ako nešto učinite ili ne učinite. Najbolje što možete da uradite kad god imate takav emocionalno nabijen san ili predosećanje, je da obratitepažnju na to. Ovo je još jedan uobičajen znak ranog upozorenja od Boga i anđela čuvara. Uđite "u sebe" i postavite pitanja, tražite jasnost osećaja, a zatim delujte odatle. Snovi i slutnje imaju za cilj da vam pomognu da sredite misli i osećanja, a zatim da odlučite šta ćete preduzeti.

Saznajte i...

3. Neprijatan osećaj u vašem želucu.

Ovo područje vašeg tela je mesto gde se nalazi vaš solarni pleksus. Ovaj energetski centar najviše je prilagođen mentalnom svetu i često je područje odakle potiču znaci upozorenja. Ovo područje je posebno osetljivo i vaši anđeli će vam poslati senzaciju da vas obaveste da nešto nije u redu. Možete imati osećaj mučnine, stezanja, leptira u stomaku, pa čak i nelagodnost. Ne zanemarujte ova osećanja. Obratite pažnju na ono što se dešava, čim se nešto od navedenog dogodi. Na primer, ako osećate mučninu svaki put kada ste u blizini određene osobe, to je znak da nešto nije u redu i morate biti svesni i postupiti u skladu s tim (poput izbegavanja da budete sami sa tom osobom). Ovo bi moglo da varira od mučnog osećaja u stomaku do opšteg osećaja panike. Odmah zastanite i zatražite od svog duhovnog tima dodatnu zaštitu, kao i zaštitu od ljubavi i svetlosti. Zamolite svoje anđele da vam pomognu da razumete osećaj kako biste mogli da se ponašate u skladu sa tim i da uvek budete sigurni. Ove vrste upozorenja treba da vam pomognu, a ne da vas uplaše. Nema potrebe da se osećate nesigurno, kada znate da su vaši anđeli uvek tu da vas obaveste kako stvari stoje i da obratite pažnju.

4. Čudna kašnjenja ili mehanički kvarovi.

Neobjašnjivi mehanički kvarovi jedan su od najčešćih znakova upozorenja koje anđeli koriste da bi vam privukli pažnju. Izvanredno je to što, jednom kad se nađete na putu, mehanički problem često magično nestane ili dođe ljudski anđeo sa brzim rešenjem da vas odvede na put kada za to dođe vreme. Anđeli su koristili taktiku odlaganja kako bi vas usporili i privukli vašu pažnju. Automobilske nesreće koje usporavaju vaše putovanje na posao, školu ili druga odredišta, a frustrirajuće su, zapravo su često tu da vas nauče nečemu ili kako biste izbegli situaciju u kojoj biste se inače našli da ste stigli ili krenuli na vreme. Autobus ili voz koji kasni, otkazani letovi i iznenadni loši vremenski uslovi su naizgled čudne i iritantne pojave, koje mogu biti značajna upozorenja vaših anđela. Ne dozvolite da se iznervirate zbog toga ili upropastite ostatak dana. Koristite ove znakove ili događaje da se opustite i tražite dublje značenje, uvek postoji jedno. Zamislite ih kao priliku da odvojite vreme da poboljšate stvari, jer ih ionako ne možete promeniti.

5. Iznenadne bolesti ili zlokobna upozorenja od drugih ljudi.

Anđeli često koriste druge ljude da vas upozore na moguće opasnosti; bilo da su prijatelji i porodica, ili stranci, ove poruke imaju značenje koje vas tera da zastanete i saslušate ih. Neko vas obeshrabruje da krenete određenim putem. Neko vam predstavlja sumnje u vezi vašeg novog dečka ili devojke. Shvatite ovo kao znak da pogledate dublje. Ne morate uvek prestati da se viđate sa tom osobom, ali znajte da postoji razlog da zastanete i razmislite o široj slici. Iznenadni zdravstveni problemi takođe nas mogu sprečiti da odemo negde gde ne bi trebalo ili da učinimo nešto. Ovo su samo poruke naših anđela čuvara.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj