Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doreen Virtue: kako da zamolimo anđele za srećne ljubavne i porodične odnose

Kako bi se ljubavni, porodični i prijateljski odnosi razvijali i donosili lepa osećanja i pozitivnu energiju zatražite pomoć vernih duhovnih vodiča, anđela!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Spokoj se lako postiže u meditaciji. Ipak, stvarni duhovni razvoj podrazumeva umeće usmeravanja odnosa sdrugima u pozitivnom pravcu. Kako ostati stabilan i pozitivan ako ljudi oko nas deluju negativno raspoloženi prema nama. Još jednom, anđeoska bića pružaju praktičnu i efektnu pomoć. Prema Dorin Virčju, njihova asistencija u ovakvim slučajevima daleko prevazilazi efekte ovozemaljskih metoda, kao što je psihoterapija i tome slično. Mudro je stupiti u kontakte sa duhovnim pomagačima, bez obzira na to da li je reč o emotivnim, porodičnim ili prijateljskim odnosima.

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi...

U ljubavnim odnosima

Anđeli mogu pružiti pomoć bez obzira da li ste u vezi ili ste slobodni. Ukoliko tragate za vašim životnim partnerom "romantični anđeli" mogu vam pomoći da ga pronađete. Moćan metod invokacije ovih anđela podrazumeva nalaženje mirnog mesta na kojem vam niko neće smetati i ispisivanje pisma koje počinje ovako:

"Dragi anđele zaštitniče mog životnog partnera..." zatim otvorite srce ovim anđelima. Nije značajno da li znate (mislite da znate) ko je vaš životni-duhovni partner ("soul mate"), jer oni znaju. Zatim završite pismo otprilike ovako:

"Znam da moj životni partner traga za mnom kao što ja tragam za njim/njom. Hvala vam što nas vodite da se sretnemo i zavolimo i da spoznamo sreću harmoničnog odnosa koji se zasnima na međusobnom respektu, integritetu, zajedničkim interesovanjima i strastvenoj romansi. Hvala vam što me vodite na način tako da ću razumeti kako da stupim u taj odnos."

Dorin na svojim radionicama priziva ove anđele, kerubime, koji su nalik Kupidonu i mnogima su pomogli da pronađu svog pravog partnera.

Dobro je razumeti da ova bića nisu ograničena prostorom tako da se "pojavljuju" na više mesta istovremeno, gledano ljudskim shvatanjem ove dimenzije i mogu da intervenišu u brojnim slučajevima kada je pomoć zatražena.

Životni, odnosno duhovni partner ("soul mate") je osoba sa kojom treba da se sretnemo i budemo u ovom životu na osnovu zaveta, odnosno plana koji je sklopljen u višim sferama pre aktuelne inkarnacije. To može biti neko skim "funkcionišemo" kroz niz prethodnih života, odnosno paralelnih postojanja, ili neko ko je, na neki način "nov", ali komplementaran s nama i sudbinski usmeren ka ciljevima koji su zajednički ili su prividno različiti, ali suštinski povezani.

Ovi anđeli mogu uneti pravu buru emocija i strasti postojećim odnosima. Zatražite da vam pomognu i da vaš partner otkrije zabavnu crtu vaše ličnosti koja je važan sastojak u odnosima. Mnogi parovi previše fokusirani na posao i obaveze trebaju ovakvu pomoć da bi mogli da odvoje vremena za zabavu i razmenu emocija. Romantični anđeli mogu da pomognu u ovom značajnom nastojanju i da prenesu energiju da se nastavi u takvom pravcu.

Odnosi sa prijateljima

Ovi odnosi nekada trpe zbog našeg posvećivanja duhovnom putu. Ukoliko ste u prijateljskom odnosu koji je stvoren u kontekstu ovozemaljskih interesovanja, može vam se činiti da treba da se povučete iz odnosa jer ste fokusirani na druge stvari. S druge strane, zakonprivlačenja ukazuje da možemo biti privučeni samo onima koji su na našoj "talasnoj dužini". Tako neko usmeren na ljubav i mir neće privući nekog ko je obuzet strahom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj