S početkom nove godine, osim na ljubavnom planu, najviše nas zanima da li ćemo imati sreće i s novcem. Naredna godina je generalno prilično povoljna za sve vrste poslovanja i transakcija, ali za svaki znak u različitoj meri. Koliko god vam planete predviđaju povoljne okolnosti, ne smete se prepustiti lošim navikama i praviti loše odluke, jer na taj način nikada nećete ostvariti veći dobitak, čak iako je vaš horoskopski znak na ovoj listi. Evo kojih 5 horoskopskih znakova očekuje finansijski dobitak u 2022. godini:

Lav

Lavovi su jedini predstavnici elementa vatre na ovoj listi, jer samo oni znaju da se kontrolišu i ne žure sa odlukama. U 2022.godini morate hladne glave donositi odluke. Intuicija će vam biti veoma izražena, ali ne smete zaboraviti na logiku i zdrav razum. Astrolozi savetuju da prestanete da budete neko kome se svi stalno i za sve obraćaju za pomoć- više cenite svoje vreme, ono je najvredniji resurs.

Devica

Predstavnike ovog znaka očekuje izuzetno produktivna godina. Device razmišljaju van okvira i ovu svoju veštinu treba maksimalno da iskoriste. Povoljan položaj planeta u potpunosti će osloboditi vaš potencijal i kreativnost, stoga obratite pažnju na šta trošite svoju energiju kako potraga za novcem i uspehom ne bi dovela do potpune emocionalne i energetske iscrpljenosti.

Vaga

Vage svoje poslove vode mirno i staloženo, a tokom 2022. uspevaće da pronađu zajednički jezik i da se dogovore sa svim saradnicima i poslovnim partnerima. Sve koji se bave biznisom, astrolozi savetuju da poslovna putovanja planiraju tokom juna i jula, kao i početkom sledeće zime. Jedina stvar s kojom Vage treba da budu oprezne jeste neracionalno trošenje novca.

Jarac

Vodeni tigar će vladati tokom 2022. godine, a ova životinja u istočnoj kulturi znači smirenost, razboritost. Tigar je brz i zna da je u stanju da uhvati svoj plen, trošeći minimum energije. Jarčevi na sličan način posluju- čekaju i veoma pažljivo planiraju svoje poslove. Ovakav pristup biće im najisplativiji, pa će Jarčevi biti najuspešniji znak u oblasti finansija tokom narednih dvanaest meseci.

Ribe

Ribe pripadaju istom elementu kao i Tigar, koji će ove godine vladati svetom. Uz povoljan položaj planeta pride, Ribe će tokom većeg dela godine imati sreće u novim poduhvatima. Generalno, 2022. se može nazvati vremenom velikog finansijskog restrukturiranja za predstavnike ovog znaka. Ukazaće vam se prilika za novi posao, ali najvažnije je da ne žurite, jer Tigar ne voli žurbu ne prihvata neopravdane rizike.

 Izvor: Sensa