Nedeljna numerologija od 22. do 29. novembra 2021. godine!

Numerolozi otkrivaju da ćemo u ovoj nedelji biti preokupirani brojnim obavezama, ali i važnim zadacima na polju porodice i doma. Moguče je da ćete neke stvari na poslovnom planu morati odložiti usled promena u porodičnim odnosima. Ljudi će od vas zahtevati podršku i savet. Neki će svoje vreme žrtvovati zbog drugih, ali ne treba ni ovde preterivati i skroz zapostaviti vlastite potrebe. Posebno napet period za osetljive duše. U ljubavi će biti bez većih promena, osim za predstavnike nekih brojeva kojii mogu upoznati zanimljivu osobu i započeti ljubav.

Kako biste pročitali detaljniju nedeljnu numerološku prognozu, prvo morate izračunati broj svoje sudbine. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 13.08.1984. godine, razunate na sledeći način: 1 + 3 + 8 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34 - 3 + 4 = 7 Broj sudbine u ovom slučaju je Sedmica.

U galeriji ispod pročitajte šta nedeljna numerologija OD 22. do 29. novembra 2021. godine predviđa za vaš broj!

Sensa / Canva NEDELJNA NUMEROLOGIJA OD 22. DO 29. NOVEMBRA 2021

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa