Brojevi se pojavljuju svuda oko nas, koristimo ih u svakodnevnom životu, ali numerolozi ističu da su oni mnogo više od običnih cifri. Prema numerologiji svaki broj ima posebno značenje i simboliku, može nam nešto nagovestiti, ili poslužiti kao amajlija za sreću. Astrolozi i numerolozi smatraju da svaki horoskopski znak ima svoj srećan broj - saznajte koji je vaš!

Neki horoskopski znakovi imaju više srećnih brojeva, pa ako ste jedan od njih, pročitajte tumačenje za oba broja.

1 - srećan broj za Ribe i Bika

Jedinica ima liderske sposobnosti i jedinstvenu ličnost. Astrolozi preporučuju korišćenje jedinice kada su pred vama važni zadaci, jer pomaže u postizanju ambicioznih ciljeva. Ovaj broj čini da budete odlučniji i nezavisniji – njen uticaj daje samopouzdanje i sposobnost da branite svoje mišljenje.

2 - srećan broj za Raka, Lava

Dvojka se odnosi na dijalog i saradnju. Ona pomaže da se pronađe zajednički jezik i izglade strane u sukobu. Ljudi kojima je srećan broj dva veoma su ljubazni i simpatični, daju sve od sebe da izbegnu negativnost i agresiju. Uticaj ovog broja pomaže da steknu naklonost drugih.

3 - srećan broj za Blizance

Ona donosi sreću, otvara skoro svaka vrata i podiže na lestvici karijere. Trojke simbolizuju snažnu intuiciju i kreativno razmišljanje. To, naravno, ne znači da u njihovom životu uopšte nema problema i prepreka, znaju kako da uče iz svojih grešaka. Sve poteškoće se doživljavaju kao korisno iskustvo koje im pomaže da postanu bolji i jači.

4 - srećan broj za Škorpiju i Ribe

Četvorka je simbol neograničenog uma, neverovatnog zapažanja i istrajnosti. Osobe kojima je četvorka srećan broj postaju veoma jake i nezavisne ličnosti. Istovremeno, oni su i veoma lojalni ljudi, vredni gotovo neograničenog poverenja. Neće ostaviti drugog u nevolji i nikada neće izdati.

5 - srećan broj za Strelca

Pet otvara beskrajne mogućnosti i obezbeđuje nesmetano snabdevanje energijom. Osobe kojima je ovo srećan broj stalno su sklone nekim avanturama. Petica donosi supeh i smanjuje sumnju u sebe. Koristi s ekao amajlija za uspeh i protiv neodlučnosti.

6 - srećan broj za Jarčeve

Šest je simbol mladosti i dugovečnosti, lepote i zdravlja. Osobe kojima je ovo srećan broj uvek su pune energije i umeju lako da ostvare korisne kontakte koji im pomažu da postignu uspeh u životu. Znaju kako da se brzo prilagode okolnostima i svakoj situaciji.

7 - srećan broj za Devicu i Vodolija

Među onima koji su pod pokroviteljstvom sedmice, ima puno naučnika i otkrivača. Svoje favorite obdaruje oštrim umom, snažnom intuicijom i genijalnošću. Ovi kvaliteti pomažu da se generišu nestandardne ideje koje se mogu pokazati ne samo uspešnim, već zaista genijalnim! Još jedan poklon od sedmice je sposobnost rukovanja novcem. Potreba za nezavisnošću razvija racionalan odnos prema novcu, što na kraju pomaže da se ostvarite na polju finansija.

8 - srećan broj za Lava i Strelca

Osmica je simbol beskonačnosti. Osobe koje su pod pokroviteljstvom ovog broja imaju beskrajnu zalihu energije i približno istu skalu ambicija. Osmica je veoma misteriozan broj i obdaruje takvom aurom. Praktičnost i filozofski način razmišljanja, analitičko razmišljanje i mistična priroda odlikuju osobe kojima je ovo srećan broj.

9 - srećan broj za Ovna i Vagu

Devetka je najteži i nepredvidivi broj na ovoj listi. Poseduje kvalitete svih prethodnih, ali je vrlo kritična prema ljudima kojima donosi sreću. Svi bonusi devetke mogu se pokazati kao potpuni neuspeh ako osoba pogrešno koristi njene darove. Pogrešno znači da ih ne usmerava na prave stavri. Važno je d amisli budu dobre, pozitivne i čiste, a onda možete od devetke očekivati neverovatno obilje.

Izvor: Sensa