Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJSREĆNIJI BROJ U FENG ŠUIJU JE 5! MORATE GA IMATI U SVOM DOMU: Stavite ovu stvar na prozor, a posadite i 1 biljku!

Kako da aktivirate najsrećniji feng šui broj 5 u kući - mali trikovi koji mogu doneti zdravu či energiju u vaš dom!

 Kako da aktivirate najsrećniji feng šui broj 5 u kući_692238103 Izvor: Shutterstock

U feng šuiju broj 5 ima veliki značaj i simboliku, najpre zbog principa 5 elemenata koji su potrebni kako bi u kući zavladala ravnoteža i sklad, a potom i zbog energije koju ovaj broj donosi. Kako da unesete dobru energiju broja 5 u svoj dom? Prvo je važno da aktivirate 5 feng šui elemenata - drvo, vatra, zemlja, metal i voda. Kroz tekući ciklus 5 elemenata se transformiše i jedan element se pretvara u drugi dobijamo pozitivnu energiju. Ciklus počinje vodom (kišom) koja hrani drvo. Drvo zatim pokreće element vatre. Vatra sagoreva drvo pretvarajući ga u zemlju (pepeo). Zemlja sabija i formira sve vrste metala. Metalni element tada privlači i izvlači više vode (kiše) koja hrani drveni element i ciklus počinje iznova.

Pročitajte još

Kako aktivirati 5 feng šui elemenata? Postoji osam sektora koji predstavljaju osam pravaca kompasa. Kada trebate aktivirati element u određenom sektoru kompasa, uvodite element dodeljen tom sektoru. Sektori i njihovi vladajući elementi uključuju:

  • Sever: Vodeni element
  • Severoistok: Zemljin element
  • Istok: Drveni element
  • Jugoistok: Drveni element
  • Jug: Vatrena stihija
  • Jugozapad: element Zemlje
  • Zapad: Metalni element
  • Severozapad: Metalni element
  • Sever: Vodeni element

Potrudite se u navedenim delovima doma da imate ove elemente kako bi zavladala pravilna či energija. Pitanje je, kako još, osim rasporeda elemenata, ubaciti u dom energiju broja 5. Hvatač vetra od 5 metalnih delova koriti se za odbacivanje negativne energije, otrovnih strelica spolja ili kao amajlija koja štit, pa ga možete staviti na prozor ili na terasu. Osim što je dekorativan i povoljno utiče na energiju, zvuci hvatača vetra mogu biti opuštajući. Još jedan feng šui alat koji donosi moćnu energiju broja 5 jesu 5 kineskih novčića povezanih crvenom trakom i postavljenih u sektor novca u kući (ugao bogatstva).

Saznajte i...

Feng shui broj 5 se često koristi u istočnom sektoru (zdravstvena sreća). Možete iskoristiti transformativne moći feng šua broj 5 da biste doneli pozitivne promene u svom zdravlju. U seketor zdravlja možete staviti 5 biljaka koje prema feng šuiju privlače sreću i na taj način isceliti energiju drvenog elementa. Jedna od najsrećnijih biljaka sa energijom broja 5 jeste bambus sa 5 stabiljki koji predstavlja pet oblasti vašeg života, uključujući zdravlje. Biljka se koristi za unošenje ravnoteže, sreće i prosperiteta u sva područja vašeg života. U stvari, postoji pet oblasti zdravlja, poput emocionalnog, mentalnog, fizičkog, intuitivnog i duhovnog. Možete postaviti srećni bambus sa 5 stabljika u istočni sektor vašeg doma da biste stimulisali isceljujuću energiju koju vam biljka donosi.

Postoje i drugi načini na koje možete privući isceljujuću i transformacionu energiju feng šui broj 5. Možete zatražiti registarsku tablicu koja uključuje broj 5. Mnogi ljudi koji žele da izvrše promenu ili započnu neku vrstu transformacije usredsrede se na korišćenje broja 5 u njihovom svakodnevnom životu. Na primer, možete zakazati nešto važno za 5. u mesecu, za 5. dan u nedelji, za 5. mesec ili u 17.00. Kad god vežbate, radite to u setovima od 5 vežbi, odvojite 5, 15, 25 minuta i tako dalje.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj