Početkom decembra, preciznije 4. decembra, očekuje nas pomračenje Sunca u znaku Strelca. Smatra se da će se sledeće ovakvo pomračenje dogoditi tek za 19 godina, a njegova energija u decembru biće moćna i nepredvidiva. Ovo je događaj koji može doneti razne izazovne i neočekivane događaje sa kojima nećemo moći lako da se nosimo. Ali kada iz ovakve situacije izvučemo važne lekcije, uspećemo da se opustimo i pronađemo neke pozitivnije uvide u poslednjem mesecu 2021. godine.

Mars ulazi u smelog Strelca 13. decembra i donosi avanture i pozitivno raspoloženje. Naučićemo i kako da razvijemo predostrožnost i sačuvamo sebe i voljene od nesporazuma i nelagodnosti. Pun Mesec u noći 18. decembra pomaže da završimo profesionalne projekte kako bismo veći deo preostale godine mogli da provedemo sa prijateljima i porodicom. Do 19. decembra pokušajte da rešite sve ljubavne situacije, jer Venera kreće retrogradno i biće u ovoj fazi sve do 29. januara.

Neki horoskopski znakovi će zaista imati puno sreće u decembru 2021. godine - u galeriji pročitajte kojih 5 čekaju najlepše promene i radosne vesti!

Sensa / Canva 5 NAJSREĆNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U DECEMBRU 2021

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa