Godišnji horoskop za 2022. godinu otkriva pta očekuje Harca, Vodoliju i Ribe na polju karijere, ljubavi, novca i zdravlja!

JARAC

Nepredvidiva 2022. godina može malo umoriti Jarčeve. Mnoge situacije nećete moći da predvidite što će Jarčeve uznemiravatui. Mnogo je lakše i mirnije znati šta će biti sutra i za mesec dana. Kada te transparentnosti nema, Jarac će morati, da se prilagođava onome što se dešava. Dragi Jarčevi, ako naučite da 2022. doživljavate kao uzbudljivu potragu, u njoj možete pronaći mnogo pozitivnih trenutaka.

Ova nepredvidivost vas naročito očekuje u profesionalnim poslovima. Moraćete “na slepo” da se krećete do visine karijere. Razvijte svoju intuiciju, jer u vreme kada zdrav razum ne može dati dobar savet, samo će ona biti vaš glavni savetnik. Pazite koje ideje otkrivate kolegama, a posebno šta na poslu govorite o privatnom životu.

Malo tajnovitosti neće naškoditi ni preduzetnicima Jarcima. Ako ste sami sebi šef i podređeni, imate sreće jer ne morate da brinete o riziku od izdaje. Uopšteno govoreći, teško je unapred predvideti kako će se tačno 2022. godina za Jarčeve završiti na poslu. Vaš glavni cilj nije veliki prihod, već očuvanje već osvojenog. Usmerite svoje glavne napore na ovo, a ogromne planove odložite za bolja vremena.

Sačuvajte, a ne pokušavajte da umnožite. Ovo pravilo će biti relevantno za vaš znak tokom 2022. Još nije najbolje vreme za eksperimentisanje u finansijama. Vaš prihod možda neće biti tako stabilan kao što je bio. Pokušajte da uštedite i sačuvate malo novca za nepredviđene troškove.

Jarčeve u ličnim stvarima očekuje malo više transparentnosti. Za one koji su dugo u romantičnoj vezi ili su u braku, nema smisla da se plaše bilo čega. Vi i vaš partner ćete ići ruku pod ruku kroz sve izazove 2022. godine, a kao rezultat toga, vaša veza će postati još jača. Za one koji traže ljubav, zvezde mogu poslati zanimljiv izazov. Pojava senke iz prošlosti nateraće vas da odlučite kako da se odnosite prema ovoj osobi i šta dalje. Ne zaboravite da vaš glavni savetnik u ovoj fazi nije logika, već intuicija. Ako vam ona kaže da se možete približiti ovoj osobi, ne morate se zaustavljati. U narednim mesecima će se pored Jarčeva pojaviti mnogo zanimljivih ljudi. Komunikacija će doneti prijatne utiske i, možda, odnos sa nekim od njih će se brzo razviti u nešto više od prijateljstva.

2022. godina za Jarčeve će biti bogata iznenađenjima, pa čak i senzacijama. Postoji rizik da će vas ovaj period umoriti i da ćete biti iscrpljeni. Ne zaboravite na prednosti meditacije i boravka u prirodi. Najbolji način za oslobađanje od stresa je fizički rad, sportske vežbe i aktivnosti koje opuštaju. Što se tiče odmora, preporučljivo je zakazati ga za jesenju sezonu i provesti daleko od civilizacije. Prijaće vma boravak na selu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.