Godišnji horoskop za 2022. godinu otkriva pta očekuje Vagu, Škopriju i Strelca na polju karijere, ljubavi, novca i zdravlja!

VAGA

Vagama će se dopasti 2022. godina, jer donosi minimum nevolja i nepredvidivih događaja. Zvezde će ove godine pokazati neutralnost prema vašem znaku, a ovo je najbolje. U najmanju ruku, ponašaćete se kako vam odgovara i nikakve prepreke vas neće sprečiti. Za Vagu je 2022. godina idealna za opuštanje i podmlađivanje. Vi zaslužujete ovu etapu, tako da ćete izvući maksimum iz nje.

Vagama koje rade u kompanijama savetujemo da ne obraćaju pažnju na kolege, koji će s vremena na vreme pokazati negativan stav prema vama. Najvažnije je da ništa ne ometa vaš ostanak na trenutnoj poziciji, a vaši šefovi su zadovoljni vama. A prazne priče i glasine ne bi trebalo da vas uznemiravaju. U principu, 2022. godina neće biti odlučujuća za većinu predstavnika Vage. Međutim, ako razmišljate o velikim promenama, najbolje je da se pozabavite njima pre jeseni.

Vagama će 2022. biti dozvoljeno da se ponašaju pomalo impozantno. Ako je posao pokrenut, prodaja i zalihe su uspostavljene, a konkurenti nisu naročito brzi, možete čak i malo da odstupite od posla. U drugoj polovini 2022. može se pojaviti fokus na ekspanziji. Ovu ideju treba odložiti. Počnite da se pripremate za tako važan korak, ali je bolje preduzeti akciju nakon kraja 2022. godine.

Stabilnost, koja će se pratiti u narednim mesecima u oblasti finansija, pomoći će Vagi da napravi ambiciozne planove. Razmislite unapred, ali ipak ugradite element nepredvidivosti u svaki novi projekat. Uopšteno govoreći, najbolje je da napravite sezonski plan za trošenje finansija. Ovo će olakšati i bolje ćete se prilagoditi iznenadnim situacijama. Generalno, kao što je gore navedeno, sfera finansija neće izazvati senzacije za vaš znak.

Malo je verovatno da će Vaga biti posebno iznenađena 2022. godine i ličnom životu. Vage, koje su prošle godine postavile sebi značajan cilj (na primer, da imaju venčanje), moći će da ga ostvare. Porodične Vage tokom cele godine će raditi na komunikaciji sa članovima porodice kako bi se pozabavile hitnim pitanjima. Ova kolegijalnost će još više ujediniti vas i vašu porodicu, što znači da se možete nadati da će život u porodičnom gnezdu biti miran i generalno prosperitetan. Dobra atmosfera čeka Vage koje u prošlosti nisu mogle da dovedu red u ljubavne veze. Situacija će se raščistiti oko aprila. Postoji šansa da se romansa koju započnete u ovom segmentu godine pokaže ozbiljnom.

Vaga je ljubitelj putovanja, zabavnih aktivnosti i putovanja.Malo je verovatno da će 2022. godina zadovoljiti vašu potrebu za svim gore navedenim. Ovo nije razlog za uznemiravanje. Čak i ako odmor 2022. morate da provedete kod kuće ili na selu, potražite svoje prednosti u tome. U najmanju ruku, možete uštedeti prilično pristojnu količinu novca. Po pitanju zdravlja, jačanje imuniteta je mera koja se mora shvatiti što je moguće ozbiljnije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Na sledećoj strani pročitajte godišnji horoskop za Škorpiju!