Horoskop za vikend od 26. do 29. novembra 2021. godine!

Ovan

Mesec u Lavu pojačava vašu kreativnost u petak, a opozicija Jupitera traži dramatičan preokret. Mesec u petak uveče prelazi u Devicu, gde provodi ostatak vikenda osvetljavajući vašu šestu kuću zdravlja i brige o sebi. Nemojte odlagati stvari koje vam mogu popraviti dan. Vreme je da se negujete i pripremite za predstojeće praznike.

Bik

Porodica je u centru pažnje koju dok je Mesec u znaku Lava u vašoj četvrtoj kući u petak. Opozicija dobronamernom Jupiteru osigurava da ćete svi uživati u vremenu koje provodite zajedno. Mesec prelazi u zemljanu Devicu do kraja vikenda. Posebno je povoljan trigon sa vašom vladajućom planetom, Venerom u Jarcu, u nedelju ujutru. Poželećete da izađete iz kuće i uživate u druženju i kupovini.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak osvetljava komunikaciju, vezu i zajednicu u vašoj natalnoj karti, čineći ovo idealnim danom za druženje. Mesec prelazi u zemljanu Devicu i vašu četvrtu kuću doma i porodice u petak uveče, gde ostaje do kraja vikenda. Mesečeva opozicija Neptuna u Ribama u nedelju uliva kreativnu energiju u umetničke aktivnosti. Samo napred i isprobajte neke nove hobije i aktivnosti.

Rak

Mesec u Lavu u petak utiče na vašu potrošnju. Vodite računa o svojim finansijama kako bi praznici bili što prijatniji. Mesec prelazi u Devicu u petak uveče, osvetljavajući vašu treću kuću komunikacije, veze i zajednice, i ostaje tamo do kraja vikenda. Pratite tu želju da izađete iz kuće i povežete se sa ljudima. Ovo je sjajan period za humanitarne aktivnosti kroz koje možete pomoći svojoj zajednici. Moguća su nova poznanstva koja se mogu pretvoriti u ljubav.

Lav

U petak ste na vrhu sveta, a Mesec u Lavu povećava vaše samopouzdanje, optimizam i raspoloženje. Mesec prelazi u praktičnu Devicu u petak uveče, gde usmerava vašu pažnju na vaše lične finansije, prosperitet i osnovne vrednosti. Mesec je u kvadratu sa Suncem u Strelcu u subotu ujutru. Moguće je da ćete biti rastrzani između onoga što želite da radite i onoga što znate da treba da uradite. Iskoristite mesečevu energiju za jačanje svesti - možete imati oboje ako pronađete pravi ritam.

Devica

Mesec u Lavu nasuprot duboko duhovnog Jupitera osvetljava vašu dvanaestu kuću snova i mističnih poslova u petak. Uživajte u svojim avanturama. Mesec prelazi u vaš znak u petak uveče i ostaje tamo do kraja vikenda. Mesec naspram Neptuna u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva poziva vas da napravite prvi korak ka svojoj voljenoj osobi ili simpatiji. Na kreativan i romantičan način možete ostvariti ljubavni san. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.