Period između novembra i decembra i prelaz iz jeseni u zimu zahtevaće mnoge promene u životima svih horoskopskih znakova. Uz pomoć tih promena, mnogi će resetovati svoje živote, prevazići nagomilane probleme i pronaći tako željenu sreću i uspeh.

Evo šta nas očekuje od 29. novembra do 5. decembra:

Ovan

Predstavnci ovog znaka treba da izaberu novi cilj, ali prvo moraju da stave tačku na ono što je završeno. Ove nedelje, položaj planeta uticaće na vašu duhovnost i samospoznaju što će vam pomoći da razumete šta želite od života i da promenite prvobitne planove.

Bik

Neke stvari nažalost neće ići po planu i sve se može pokvariti u najvažnijem trenutku. Astrolozi savetuju Bikovima da ne preuzimaju sve na sebe, već da češće traže pomoć od partnera, porodice ili prijatelja. U blizini će sigurno biti onih koji su spremni da vam pomognu.

Blizanci

U narednom periodu život Blizanaca se pod uticajem planeta može dramatično promeniti. Najveći krivac za ovo je retrogradnost Neptuna 1. decembra. Takođe, nepovoljni položaj planeta I pomračenje Sunca doneće i tri loša dana- 29, 30. novembar i 4. decembar. Ovih dana astrolozi savetuju predstavnicima ovog znaka da se posvete sebi, svojim željama i razlozima za sreću.

Rak

U narednom periodu intuicija će vas služiti bolje nego ikad, pa ćete s lakoćom moći da prozrete laži i obmane. Pronicljivost će vam koristiti ne samo u poslu, nego i u ljubavi. Osetićete posledice mnogih nerešanih pitanja, stoga je krajnje vreme da se pozabavite nagomilanim problemima kako biste zimu dočekali spremni.

Lav

Ova nedelja biće posebno produktivna za sve one predstavnike znaka koji ne vole da sede besposleni već da su stalno u nekoj akciji. Očekuje vas pregršt novih prilika, ponuda za posao i novih poznanstava. Sve to može dovesti do uzbudljive romanse. Važno je samo da pravilno rasporedite svoju energiju i vreme kako ne biste sagoreli.

Devica

Budite pažljivi u ljubavnim vezama, moguće je da ćete dobiti rivala ili nekog ko pokušava se ubaci na vaše mesto. Zvezde vam savetuju da ne dajete glasna obećanja, niti da sebi postavljate neizvodljive i nerazumljive zadatke. Ipak, imate potencijala za mnogo više, stoga se nemojte zadovoljavati već postignutim već pažljivo postavite svoje naredne ciljeve

Vaga

Astrolozi predviđaju da će mnoge Vage poželeti da u narednom periodu započnu novi život. Poznato je da ovaj horoskopski znak nema baš sreće sa novcem, tako da ćete se ove nedelje suočiti sa velikim finansijskim poteškoćama. Posebno opasna i izazovna biće kupovina tokom pomračenja Sunca. U ljubavnoj sferi sve će biti uobičajeno stabilno.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE