Nova nedelja i dolazak decembra doneće mnogo zanimljivih stvari, ali će biti i izvor opasnosti, uključujući i nevolje u finansijskoj sferi. Nedeljni horoskop predviđa koliko će sreće u finansijama imati znakovi zodijaka od 29. novembra do 5. decembra:

Ovan

Ove nedelje Ovnu će biti veoma teško da se fokusira na posao, ali sredinom sedmice situacija se popravlja i bićete u mogućnosti da rešite probleme koji vam dugo nisu davali mira. Smirenost i trezvenost pomoći će vam da postignete finansijski uspeh.

Bik

Astrolozi preporučuju Biku da se navikne na timski rad kako bi se konflikti i sveli na minimum. Više sreće na finansijskom planu imaće frilenseri i oni koji imaju sopstvena preduzeća, ali prekovremeni rad neće imati mnogo uticaja na krajnji bilans. Finansijsko blagostanje zavisiće od sposobnosti da se pronađe ravnoteža.

Blizanci

Energija planeta će ove nedelje biti pretežno negativna, što će dovesti do sukoba u poslovnom okruženju, a na vama je da se trudite da ih sprečite. Ipak, ako ste u mogućnosti, u ovom periodu obustavite sve važne poslove. Odredite svoje prioritete i dugoročne ciljeve I napravite plan kako da ih ostvarite.

Rak

Ponedeljak će biti najopasniji dan zbog izuzetno negativnog aspekta Merkura sa Suncem. Sredinom nedelje situacija se popravlja i Rakovima se savetuje da se posvete finansijskim poslovima. S druge strane, tokom ovog perioda, važno je ostati na oprezu i ne dozvoliti emocijama da prevladaju nad razumom.

Lav

Kako biste izbegli finansijske probleme, budite mudri i staloženi i potražite savet iskusnih ljudi. Astrolozi savetuju Lavovima da analiziraju odnose s klijentima i poslodavcima i da ukoilko postoje nejasnoće i podle namere prekinu svaku dalju saradnju s njima.

Devica

Iako za vaš znak nije karakteristično, u ovom periodu vas može uhvatiti apatija, loše raspoloženje i manjak produktivnosti. Trudite se da što više možete izbegavete negativne ljude i da ne obraćate pažnju na tuđa mišljenja kako vam ne bi dodatno oduzimali energiju. U ovom periodu položaj planeta nije dobar za donošenje finansijskih odluka.

Vaga

Priliv novca će se zaustaviti pa se možete suočiti sa poteškoćama u sprovođenju svojih planova kao i sa manjkom samopouzdanja. Astrolozi savetuju da se suzdržite od bespotrebnog trošenja novca i da napravite dugoročnije planove. Ako vam na poslu ne ide, potreban vam je odmor.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE