Merkur, planeta komunikacije i uma, ulazi u avanturistički znak Strelca i u njemu će se zadržati sve do 15. decembra 2021. godine. Doneće nam puno zanimljivih i novih stvari, a mnogim horoksopskim znakovima život se može promeniti iz korena. Ovo je sjajan period za ljud ekoji žele da prošire svoje znane, steknu neke nove uvide i otvore horizonte. Merkur u Strelcu nas podstiče da se posvetimo ličnom razvoju i to je njegova najbolja prednost.

Merkur nas podstiče da tragamo za novim smisolom i napokon se posvetimo ostvarenju misije našeg života. Peirod do 15. decembra, kako horoskop predviđa, biće neverovatno dobar za učenje, polaganje ispita, potpisivanje ugovora, kupovinu i prodaju nekretnina, pokretanje novog projekta ili bavljenje nekim novim vidom sporta.

Strelac nas podstiče da budmeo radoznali i istražujemo, pa je ovo vreme sjajno za odmor i upoznavanje nekih novih kultura. Ukoliko ne možete da otputujete, biće dobvoljno da uzmete neku knjigu punu avantura. Sada ne posmatramo sitnice, već formiramo širu i potpunu sliku stvari. neke stvari ćete videti iz boljeg ugla.

Saznajte kako će Merkur u Strelcu uticati na vaš horoskopski znak do 15. decembra:

Na vatrene znakove Ovna, Lava i Strelca, najpovoljnije će uticati boravak Merkura u sazvežđu Strelac. Steći će veliku harizmu i društvenost, dobro će znati kako da impresioniraju druge i osvoje njihova srca. Ovim horoskopskim znacima biće mnogo lakše dobiti simpatije, razumevanje i podršku drugih ljudi.

Neki od njih će požuriti da realizuju dugo planirani projekat ili započnu novi poduhvat koji je vrlo perspektivan i isplativ. Drugi će započeti ili produbiti postojeće romantične veze, dok će neki proširiti ili renovirati svoj dom, ili će se preseliti u novi, prostraniji i komforniji.

Vazdušni znaci Blizanci, Vaga i Vodolija moći će da poslušaju mudre savete. Štaviše, u njihovom neposrednom okruženju postoje ljudi koji mogu pomoći u realizaciji ambicioznih planova ili razvoju kreativnog potencijala.

Vodeni znaci Rak, Škorpija i Ribe će vrlo verovatno biti izuzetno komunikativni i oduševljavaće se inovativnim idejama, posebno u pitanjima koja utiču na njihovu finansijsku situaciju. Mnogi od njih će sklapati unosne ugovore i ozbiljne poslove kako bi ostvarili profit ili će imati uspešnu kupovinu.

Zemljani znaci Bik, Devica i Jarac uglavnom će pokušati da razjasne svoje međuljudske odnose. Ovaj period za njih može biti odlučujući, jer će tokom njega konačno moći da reše dugogodišnji problem, kao i da smanje sukob u bračnim, porodčnim ili prijateljskim odnosima.

Izvor: Sensa