Vreme je za velike promene jer 17. novembra počinje kvadrat Saturna i Urana. Šta to tačno znači? Saturn je inače poznat po organizaciji, strukturi i fokusu, ali u kvadratu sa Uranom donosi nevolje, prevaru i sukobe. To će uticati na sve sfere, a naročito na ljubavne odnose koje očekuju dramatični preokreti. Jedna strana će shvatiti koje su joj želje i šta želi da promeni, dok će druga morati da se nosi s tim. Uspešno ili ne.

Evo koja 3 horoskopska znaka očekuju drastične promene od 17. novembra pod kvadratom Saturna i Urana:

Ovan

Kvadarat Saturna i Urana će vas primorati da konačno uradite ono što vam je već dugo u planu- da promenite u svojoj vezi ono što vam smeta. Međutim to neće ići glatko, jer će izazvati burnu reakciju partnera. Ali vi ostanite istrajni, na pravom ste putu jer vam je promena neophodna, kao i partner koji može da vas prati.

Devica

Dugo tajite mnoge stvari, a čak i kada odlučite da ih pustite, ne kažete baš sve što vam je na umu. Međutim, u ovom periodu tranzita vaše misli će se direktno pretvoriti u reči upućene partneru. Započećete ozbiljne razgovore i primetiti da vas partner zapravo ne sluša. To će vas naljutiti, ali ne dozvolite sebi da budete ogorčeni. Ostanite smireni i istrajni, otvoreno recite šta treba oboje da uradite kako bi vaša veza imala budućnost.

Vaga

Shvatićete da imate problem u vezi koji mora da se reši, bilo radikalnom promenom, bilo razlazom. Iako biste možda radije bili slobodni nego u vezi u kojoj se stalno osećate usamljeno, niste učinili skoro ništa da promenite stvari, i to samo zato što ne volite da se sukobljavate. Međutim, ovaj tranzit će vas osokoliti da otvoreno porazgovarate s partnerom i kažete mu šta je potrebno da biste se osetili ispunjeno i srećno. Znajte da na tome morate zajedno da radite, ako želite da vaša veza opstane.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

 Izvor: Sensa