Novembarski pun Mesec u znaku Bika biće pomračen 19. novembra i donosi nam zaista neverovatno snažnu energiju. Astrolozi otkrivaju da nas očekuju tenzije, kao i teškoće sa kontrolom emocija. Želećete da se posvetite svim stvarima koje ste ranije planirati, ali moguće je da ćete naići na neke blokade. Donosimo vam vodič šta treba, a šta ne treba uraditi za vreme pomračenja Meseca 19. novembra:

1. Odvojite vreme za tišinu i opuštanje - pun Mesec donosi vreme za predzimanje akcije i ostavrenje ciljeva. Međutim, pomračenje donosi iznenađenja neočekivane obrte. Umesto da unapredite svoje velike ideje, odvojite vreme za emocije i razmislite o svojim potrebama.

2. Ne pokušavajte sve da kontrolišete - Mesec se ukršta sa Jupiterom, jednom filozofskom planetom koja će dovesti u pitanje mnoge stavove i promene. Oslobodite se potrebe da kontrolišete svoje okruženje i budite otvoreni za različite perspektive oko sebe.

3. Prihvatite promene - Pomračenje Meseca podstiče oslobađanje od svega što je nevažno. Bik je fiksni znak, pa s emože pojaviti potreba za opiranjem kada s epojave promene. Prihvatite sve ono novo što vam dolazi i ostanite otvoreni za mogućnosti koje vam mogu doneti lepu transformaciju. Prihvatite fluidnost žibvota.

4. Pripremite se za iznenađujuća otkrića - Mesec formira trigon sa Plutonom, planetom smrti i novog rođenja. Otkriće se neke skrivene istine i čekaju nas razna iznenađujuća otkrića. Moguće je da će mnogi od njih doneti snažne promene - pripremite se!

5. Nemojte previše manifestovati - Dan punog Meseca se smatra sjajnim trenutkom za manifestaciju, ali pošto sada vlada energija pomračenja, bićemo zbunjeni i naše misli mogu biti maglovite. Zbog toga naše namere i želje mogu biti neiskrene.

6. Fokusirajte se na brigu o sebi - Moguće je da ćete se osetiti preopterećno, ali ako se usredsredite na svoje potrebe, dan može proteći mirno. Bik je znak hedonizma, pa priuštite sebi neka lepa zadovoljstva. Odvojite vreme za opuštanje, uživajte u ukusnim jelima, popijte omiljeni čaj, družite se sa ljudima koji vam prijaju. Pomračenje Meseca ne mora negativno uticati na vas ako ga sačekate pripremljeni.

Izvor: Sensa