Možemo manifestovati sve što želimo, ali važan je način na koji postavimo nameru i kojim koracima kreiramo njeno ostvarenje.

Kada imamo snažna i lepa osećanja u vezi sa određenom situacijom, ona će se manifestovati na našem licu u vidu osmeha. Tako je isto i sa željama - Najvažnije je da iskreno i prirodno verujete da možete manifestovati sve što želite i vrata mogućnosti počeće polako da se otvaraju.

Pročitajte još:

10 ZNAKOVA DA VAM KOSMOS MENJA ŽIVOT NA BOLJE: Ovo su signali da vam se dešava kosmičko buđenje

OVAKO KOSMOS UPOZORAVA DA STE NA LOŠEM PUTU: 10 znakova da je vreme za hitnu promenu

Predstavljamo vam 7 jednostavnih koraka prema zakonu privlačenja koji pomažu da ostvarite i manifestujete svoje namere:

1. Budite jasni i precizni u svojim željama - Moramo jasno odrediti svoje namere i sagledati detalje njihovog ostvarenja.

2. Obratite se kosmosu/Univerzumu - Jasno izrecite svoju želju i zamolite za njeno ostvarenje. Oslobodite i pošaljite svoju nameru i verujte da ona zaista može da se ostvari.

3. Težite ka svom cilju - Napravite nekoiko koraka i uradite nešto konkretno što će podstaći ostvarivnaje vaše namere. Stalno radite na njoj i trudite se. To je način da svoju nameru utemeljite na nekoj opipljivoj i stvarnoj svrsi.

4. Verujte u proces ostvarenja - Neće doći do ostvarenja, ako ne postoji poverenje. Verujte da ste na putu ka ispunjenju svoje želje ili namere.

5. Održavajte misaone obrasce optimističnim - Optimistične i pozitivne vibracije pomažu da se oslobodite svake sumnje, daju vam strpljenje i snagu da nastavite napred. Pošaljite kosmosu pozitivne vibracije.

6. Ne odustajte - Ukoliko se želja ne ostvari u predviđenom roku, ne dozvolite da klonete i odustanete. Ponekad Univerzum bira pravo vreme i neke stvari nam dolaze u život tek kada smo za njih spremni.

7. Zahvalnost - Kada se vaša želja ostvari ili ukoliko u procesu ostvarenja dobijate neke pozitivne promene i napredujete, budite zahvalni. Kroz zahvalnost se stvara pozitivna energija i privlače nove mogućnosti.

Izvor: Lovesensa