Horoskop otkriva da nam 19. novembar donosi snažnu pojavu na nebu sa neverovatnom energijom. Pun Mesec u znaku Biku pojaviće se 19. novembra, ali to nije kraj - očekuje nas njegovo pomračenje. Ovo je trenutak kada moramo slušati svoje srce i prihvatiti sva buđenja i sve promene koje se događaju.

Transformacija i buđenje - magija pomračenog Meseca može nas odvesti na neke drugae staze života. To za nas može biti dobro ili loše, ali svakako takav udar transformativne energije neće biti lak. Pun Mesec označava tačku u lunarnom ciklusu kada su emocije i tenzije izuzetno visoke - ali je takođe dobar trenutak za postizanje svojih ciljeva i da ih pokrenemo.

Na neke horoskopske znakove pomračenje punog Meseca u Biku uticaće intezivno, dok će neki zaista kroz ove promene proći lagano i bezbrižno - imaće sreće. Evo o koja 3 znaka je reč:

Blizanci

Pomračenje Meseca se seli u vašu kuću podsvesti i podiže svest u oblastima koje nisu fizički opipljive. To će vam pomoći da otvorite um i osvestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbegavali. Podsetiće vas da je za neke stvari i dalje potrebno vreme i posebna pažnja. Prestanite probleme da gurate pod tepih. Tenike za opuštanje mogu vam pomoći da redefinišete svoje prioritete i osigurate da vaše fizičke i mentalne potrebe budu zadovoljene.

Devica

Pomračenje Meseca ima za cilj da promeni vaš pogled na svet. Useljava se u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vreme za istraživanje, proširenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura van vaše. Možda ćete osetiti potrebu da se uronite u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli da pročitate ili da dublje zađete u svoju podsvest.

Jarac

Pomračenje Meseca donosi vam neobičnu igru. Ovo pomračenje će moći da vas inspiriše da kreirate i iskoristite sve kreativne ideje. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate. To će vas ohrabriti da se okružite društvom za koje znate da može zadovoljiti vaše duhovne potrebe. Pored toga, to će vas voditi da radite na sebi i unapredite one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem detetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost.

Izvor: Sensa